04.11.2022
Selena Gomez - marturisiri despre consecintele bolii sale! Interpreta a recunoscut ca nu va putea avea copii

Recent, Selena Gomez a acordat un interviu pentru revista Rolling Stone. Vedeta a impartasit pentru prima data care sunt consecintele tulburarii sale bipolare. 

Selena Gomez a recunoscut ca a avut ganduri de sinucidere si din aceasta cauza s-a internat de patru ori intr-un centru special, pentru a se trata. 

Potrivit Selenei, in cele mai dificile momente din viata sa ea isi spunea singura ei: „Totul ar fi mult mai bine daca eu nu as exista”. 

Chiar daca a spus ca nu-si sarbatoreste ziua de nastere, prietenele sale nu au lasat-o in pace! Tatiana Koberidze a avut parte de o surpriza nemaipomenita: „M-au stresat foarte tare” - FOTO/VIDEO

Artista a spus ca avea zile in care ii iubea pe toti si dorea sa le cumpere tuturor apropiatilor sai cate un automobil, insa erau si zile in care ea intra intr-o stare de depresie profunda din care iesea cu greu. 

Ar ierta Marina Carnat infidelitatea? Bloggerita a facut dezvaluiri sincere pe retelele sociale - FOTO

De-a lungul vietii sale, Selena a intampinat o multime de dificultati: tulburare bipolara, lupus, iar in 2017 i s-a transplantat un rinichi. Din cauza tuturor afectiunilor sale, actrita ia o multime de medicamente, iar doua dintre ele, potrivit interpretei, o pot impiedica sa ramana vreodata insarcinata si sa poata naste un copil. Cu toate acestea, Selena a spus ca isi doreste foarte mult copii si cu siguranta ii va avea. 

Articole din aceeasi categorie