04.11.2022
Este considerat cel mai frumos baiat din lume! Vezi cine este acesta si cum arata - FOTO

„Cel mai frumos baiat din lume” locuieste la Londra, are 18 ani si se numeste William Franklyn Miller. Imediat ce il vezi intelegi ca el a castigat loteria genetica: are pometi inalti, ochi albastri, barbie ascutita, buze mari, un nas perfect si gene luni. 

Potrivit surselor, Willian ii datoreaza titlul de „cel mai frumos baiat din lume” unei persoane complet straine. In 2016, o fata din Japonia i-a vazut din intamplare fotografia pe retelele sociale, a publicat-o pe pagina sa si a scris: „Acesta este cu siguranta cel mai frumos baiat din lume”. 

Utilizatorii au inceput imediat sa-l caute pe acest tanar pe retelele sociale si sa se aboneze la el. Dupa o astfel de popularitate neasteptata, baiatul a crezut ca contul lui a fost piratat, insa a gresit. 

Un caz incredibil! O tanara in varsta de 23 de ani, aflata in coma de mai bine de 7 luni, a nascut un copil absolut sanatos - FOTO

Dupa acest caz, baiatului ii veneau propuneri de munca de la diferite agentii de modeling. Drept urmare, acesta a aparut si in cinema, si in lumea modei. El poate fi vazut in filmele „Arrow”, „Jack Irish” si „Neighbours”, precum si in cea mai recenta campanie publicitara Emporio Armani.

Selena Gomez - marturisiri despre consecintele bolii sale! Interpreta a recunoscut ca nu va putea avea copii

Articole din aceeasi categorie