21.11.2023
Pax, fiul adoptiv al lui Brad Pitt, il acuza pe star: „Esti un nemernic care...”

Se stia despre relatia tensionata dintre Brad Pitt si fiul lui cel mare, Maddox, adoptat impreuna cu fosta lui sotie, Angelina Jolie. Cel mai recent, insa, s-a aflat ca si Pax isi dispretuieste tatal.

Fiul lui Brad Pitt l-a numit pe tatal sau un „nemernic de clasa mondiala” care i-a facut pe cei patru copii mai mici ai sai „sa tremure de frica”, intr-o postare exploziva pe Instagram, de Ziua Tatalui, in 2020, dar facuta publica de-abia acum de DailyMail.com.

„Le-ai facut viata celor dragi mie un iad constant”, a scris Pax. „Poti sa-ti spui tie si lumii orice vrei, dar adevarul va iesi la iveala intr-o zi. Demonstrezi pe zi ce trece ca esti o persoana teribila si dispretuitoare. Nu ai nicio consideratie sau empatie fata de cei patru copii mai mici ai tai, care tremura de frica cand sunt in prezenta ta. Nu vei intelege niciodata raul pe care l-ai facut familiei mele pentru ca esti incapabil sa faci asta”.

Apoi, Pax a adaugat sarcastic: „Asa ca la multi ani de Ziua Tatalui, fiinta umana groaznica ce esti!”.

A spus DA! Cum a fost ceruta in casatorie Olga Verbitchi: „Sunt alaturi de marea mea iubire” - FOTO/VIDEO

Angelina Jolie l-a adoptat pe Pax dintr-un orfelinat din Ho Chi Minh City, Vietnam, in 2007. Baiatul avea trei ani si fusese parasit de mama sa biologica, dependenta de heroina, atunci cand a fost infiat de celebra actrita. Brad Pitt l-a adoptat in mod oficial in anul urmator.

Mesajul a fost insotit de o fotografie cu Pitt primind premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol secundar si postat intr-un story pe contul privat de Instagram al lui Pax, de Ziua Tatalui, acum trei ani.

O sursa a confirmat pentru Daily Mail ca acest cont privat apartine intr-adevar lui Pax: „Este contul pe care il foloseste pentru prieteni – mai ales prietenii lui de la scoala. Nu spune niciodata prea multe despre parintii sai, este foarte discret, asa ca este neobisnuit sa scrie asa ceva".

Natalia Barbu - mai sincera ca niciodata! Care este cea mai mare frica a interpretei, dar si cand a plans ultima data si de ce - VIDEO

Cand Pitt si Jolie s-au despartit in 2016, la doar doi ani dupa ce s-au casatorit printr-o ceremonie privata in Franta, copiii au ramas cu mama lor pe fondul unor informatii despre o altercatie la bordul unui avion privat intre fiul cel mare al actorilor, Maddox, si tatal sau.

Acum este clar ca si relatia dintre Pax si Brad este una disfunctionala...

Articole din aceeasi categorie