25.08.2022
Olga Manciu - in lacrimi de ziua sa! Ce mesaj important le-a transmis bloggerita urmaritorilor sai in aceasta zi speciala: „In asa postura practic nu m-ati putut vedea...” - FOTO/VIDEO

Ieri, sotia interpretului Alexandru Manciu si-a sarbatorit ziua de nastere. Plina de recunostinta si iubire, Olga a aparut pe pagina sa de Instagram in lacrimi, iar cu aceasta ocazie a tinut sa le transmita un mesaj important si urmaritorilor sai. 

Pe data de 24 august, Olga Manciu a implinit frumoasa varsta de 31 de ani. Intr-un costum de baie colorat, cu zambetul pe buze si alaturi de familia sa bloggerita a trait o zi de neuitat si intr-un final a venit cu un mesaj important si pentru familia sa virtuala.

„Am decis sa vin la voi cu un moment mai vulnerabil. In asa postura practic nu ma puteti vedea pe Instagram, dar daca tot sunteti familia mea... Stiti? Colectati momente, amintiri si experiente! Ele sunt cele mai de pret. Eu ma uit acum la baietii mei si inteleg ca cea mai buna decizie a fost sa venim aici toti 5. Ma bucur enorm ca am economisit financiar si ne-am putut permite aceasta vacanta impreuna si putem sa le daruim aceste emotii. Pentru copii mult inseamna acest timp petrecut impreuna.” ,a spus emotionata Olga.

 

Ea a precizat ca intreaga sa zi a realizat ca are parte de o zi plina de experiente si este recunoscatoare tuturor oamenilor prezenti in viata sa. 

Totodata, anterior, cu aceasta ocazie, Olga a mai scris un mesaj pe retelele de socializare: „Peste doua zile fac 31 
Si ca in fiecare an, inainte de inceputul unui nou an, am stari de toate culorile. Incerc cu tot sufletul sa imi imbratisez trairile, sa le accept si sa le dau voie sa treaca prin fiecare molecula. Am inteles ca chiar daca implinesc 31 de ani, oricum cateodata am si 14 ani iar alteori sunt Olea de la 23 - depinde de situatie si de reactia corpului meu. Asa ca tot ce am fost pana azi, voi fi si maine, si poimaine, doar ca an de an se va mai adauga un bagaj de experiente, emotii si asta e ABSOLUT MINUNAT!
Recunoscatoare pentru tot si toate.
Voi ce simtiti inainte de un nou an??? Ce ganduri aveti??”, a intrebat intr-un final bloggerita. 

Cu flori si multe emotii pozitive si recunostinta Olga a fost felicitata nu doar de sotul sau, dar si de prietena sa Ina Kishlaru, cunoscuta in mediul online ca Ina fitness mama.

Nu are limite! Prima femeie din Moldova care a urcat pe muntele Everest, Olga Tapordei, a cucerit si cel mai inalt varf din Europa: „Uitati-va cat este de frumos” - FOTO/VIDEO

 

Olga si Alexandru Manciu sunt casatoriti de 11 ani. Acestia sunt parintii gemenilor Matei si Damian si a micutului Vladimir. Acum, familia Manciu e stabilita cu traiul in Marea Britanie.

O fosta participanta a show-ului „Dom 2” s-a stins din viata. Cadavrul tinerii in varsta de 28 de ani a fost gasit intr-un rau din Sankt Petersburg

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie