26.08.2022
Mariana Mihaila a fost omagiata. Afla cati ani a implinit interpreta, dar si unde si-a sarbatorit in acest an ziua de nastere - VIDEO

Cunoscuta interpreta de la noi, Mariana Mihaila a implinit 36 de ani. Cu aceasta ocazie femeia a dat o petrecere la piscina.

Alaturi de ea au fost prezente cele mai apropiate persoane: familia, rudele si prietenii. Acestea au suprins-o cu flori, cadouri si mesajele de felicitare.

Si pentru ca a fost o aniversare mai deosebita, Mariana a decis sa poarte o tinuta lejera formata dintr-un costum de baie azuriu si o rochie de plaja bej cu buline.

Artista a primit de asemenea si o multime de mesaje de felicitare in mediul online din partea fanilor si prietenilor sai.

Saptamana trecuta a nascut, iar acum este nasa! Lidia Isac - in centrul atentiei la nunta finilor sai, alaturi de sotul sau, Radu Tarus: „Cei mai nebuni de frumosi” - VIDEO

Mariana Mihaila este o interpreta din Moldova. Aceasta este casatorita cu Vitalie Cojocaru din 2015. Cei doi au devenit pentru prima data parinti pe 7 august, 2016, atunci cand pe lume a aparut Marius.

Relatia dintre Pique si noua sa iubita avanseaza rapid. Fotbalistul a participat alaturi de tanara de 23 de ani la o nunta - FOTO

Articole din aceeasi categorie