23.05.2023
Patric Hanganu - seara cu peripetii! „Doamne, nu mai vin in satul acesta” - FOTO/VIDEO

Patric Hanganu a avut parte de o experienta neplacuta in timpul unui eveniment, acesta a plecat neplatit dar si cu nervii la pamant. Vezi mai jos despre ce este vorba.

Patric Hanganu a avut parte de o situatie neplacuta in timpul unui eveniment, acesta a postat mai multe InstaStory-uri unde a marturisit: „De ati sti ce am patit in aceasta seara. Doamne, nu mai vin in satul acesta, mai pe scurt mereu cu peripetii, data trecuta am ajuns la oameni buni, dar astazi fereasca Sfantul. Am batut atata drum, vrio 3 ore jumate si am venit si am cantat degeaba. Gata, aici nu mai vin niciodata.”

In urma story-ului pe care l-a publicat acesta a avut mai multe intrebari de la urmaritorii sai, astfel a decis sa vina cu un raspuns public:„Vad ca multi ma intreaba de ce am cantat degeaba, nu am cantat degeaba, am cerut bani doar pentru ca sa achit baietii si drumul si atat, dar eu nu am nevoie de nimic. Eu am un principiu in viata foarte important dupa care mereu ma conduc, daca eu cant undeva si omul imi spune ca el nu e multumit, eu din mainile nemultumite bani nu iau. Nu imi trebuie nici un leu de la nimeni. Eu cred ca toti oamenii care ma cheama, stiu de ce si pentru ce fac lucrul acesta.”

Interpretului in timpul prestatiei i s-a cerut sa cante un alt gen de muzica pe care el nu-l abordeaza.

Dara a implinit 30 de ani! De ziua sa, interpreta a evadat intr-o vacanta la mii de kilometri de casa - FOTO

„Am fost si am cantat la un eveniment pentru un tatic de 80 de ani, am inceput sa cantam cantece despre tata, programul pe care il avem noi pregatit noi pentru evenimente. Pe urma vine doamna care ne-a invitat da ceva muzica mai vesela nu aveti, hai ceva mai vesel si mai de dans si ea ne spune ca nu merge, poate ceva rusesti. Si eu i-am spus ca noi asa muzica nu cantam, doar populara, la care raspunsul ei a fost: cum asa, imi pare rau, ne-ati dezamagit foarte mult.”

Artistul a mai adaugat ca: „Mi-a cazut cerul pe mine. Noi cantam mai departe dar stiti cum ma simteam ca un prost acolo in ograda aia. In viata mea nu am avut asa stare si inca de acolo: hai cantati, cat mai aveti, hai cantati cat o mai ramas acolo? Doamne fereste ce aveam eu in sufletul meu, dar sa vedeti cum umbla prin ograda femeia aceea si stia ca trebuie sa ne plateasca la urma. O ora cat am stat acolo mi se parea ca imi ies din minti. Si am iesit si i-am spus: uite ne dati sa le platesc baietilor si drumul, mie nu imi trebuie nimic, nu iau nici un ban de la dumneavoastra.”

Daniela Costetchi - mesaj motivational pentru urmaritorii sai! „Daca nu-ti convine ceva, fa o schimbare” - FOTO

„Vreau sa spun ca daca ne chemati, va rog informati-va bine ce cantam noi. Eu cred insa ca toti oamenii stiu de ce ne cheama, pentru ce fel de muzica ar vrea sa asculte. Eu astept acum doamna aia acum sa ne trimita unde ea a vazut ca noi cantam cantece din astea, precis ca a incurcat formatia. Imi e ciuda ca am batut atata drum, pe niste drumuri Doamne fereste, maine precis trebuie sa ma duc sa schimb ceva la masina.”, a concluzionat Patrick Hanganu.

Artistul a aparut deranjat si astazi, el a venit cu o concluzie in aceasta dimineata unde a spus: „Pentru mine, sigur ca sunt foarte importanti banii, pentru ca eu pentru asta lucrez, dar mai presus de asta este mandria mea ca artist. Eu niciodata nu ma duc la oameni sa ma inchin, nu ma inchin nici la ei si nici la banii lor. Eu ma duc sa le preznt un spectacol pe care il am pregatit de a lungul timpului. Eu cred ca oamenii inainte de a chema pe cineva se informeaza pe cine si cum cheama. Eu imi fac lucrul si atat.”

Patrick Hanganu este un interpret din Republica Moldova. S-a facut cunoscut in showbiz dupa ce a uimit juratii prin vocea s-a inconfundabila la show-ul „Romanii au talent” si s-a calificat in etapa urmatoare a concursului, el se simte implinit ca povestea vietii sale a fost auzita peste tot, devenind acum mult mai puternic si cunoscut de toata lumea.

„Nu avem 99 de cumetri. Avem doar doi”! Vezi cum a avut loc cumetria micutei Carla, dar si cum se descurca Anisoara Loghin si Radu Ginsari in calitate de parinti - VIDEO

Articole din aceeasi categorie