23.05.2023
„Nu avem 99 de cumetri. Avem doar doi”! Vezi cum a avut loc cumetria micutei Carla, dar si cum se descurca Anisoara Loghin si Radu Ginsari in calitate de parinti - VIDEO

Zi plina de emotii in familia Anisoarei Loghin si Radu Ginsari! In acest an, prezentatoarea ProTV a devenit mama pentru a doua oara si a adus pe lume o fetita, pe nume Carla. La data de 21 mai a avut loc botezul si cumetria micutei. Mai multe, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Noi am facut lucrurile destul de repede. Asa le facem mereu. Nici nu stiam ca vom da o mica petrecere. Botezul stiam deja de multisor ca il vom face anume astazi, dar petrecerea a venit asa cumva in doi timpi si trei miscari. S-a eliberat localul si in doua saptamani am organizat practic totul. Noi nu facem petreceri mari cu multe traditii. Nu avem 99 de cumetri. Avem doar doi, sunt fratii nostri, sora mea si fratele lui Radu. Sunt aici cei mai apropiati prieteni si rude.”, a mentionat Loghin.

Anisoara Loghin a povestit ca in timpul botezului, micuta Carla a fost cuminte. „A fost destul de ok. Carla a fost neasteptat de cumintica pentru ca ea poate uneori sa faca si mai bine de atat, sa mai faca cate un mic concert. De data asta a fost destul de bine. A fost foarte emotionant pentru noi parintii.”, a povestit prezentatoarea ProTV.

„Suntem foarte fericiti ca parinti si multumim lui Dumnezeu pentru ca sunt sanatosi. Avem alaturi oameni care ne sustin si ne ajuta. Buneii, bunicile si nanii.”, a spus Radu Ginsari.

Cat de mult s-a schimbat! Culturista Leo Ciobu a repetat aceeasi fotografie la 6 ani distanta: „O diferenta colosala de forma, kilograme” - FOTO

De asemenea, cuplul a oferit primele declaratii despre cum a fost nasterea Carlei si cum e Raul, in rol de fratior mai mare. „Avand in vedere ca Raul a venit printr-o cezariana de urgenta, acum o fost o cezariana programata pentru ca asa a fost indicatia doctorilor si stiam la ce sa ma astept. Ca dupa orice cezariana a fost recuperarea, destul de complicata, dar normala. Chiar daca lucrez la O Seara Perfecta eu mereu spun ca nu exista lucruri perfecte. Tot ce inseamna a fi parinte nu este perfect. Noi suntem reali, traim intr-o lume reala. Avem zile foarte bune, avem zile foarte proaste, dar ele trec. Singurul lucru care conteaza este sa fie sanatosi copiii astia.”, a explicat prezentatoarea ProTV.

Intrebata daca Raul este gelos, Anisoara a raspuns: „El s-a obisnuit ca mami este cu bebita si tata este al lui. Chiar zilele trecute Radu statea cu Carla in brate si Raul ii zice Carlei: „Ia mana, tata e al meu.” Au fost mai grele primele saptamani, dar este firesc. Nu avea nici 2 ani atunci. Copilul a fost supus unui soc pana la urma. E bravo in general. O pupa, o trezeste.”

La doar cateva luni dupa nastere, Anisoara Loghin are o silueta de invidiat. „Mai am cateva kilograme care trebuie sa le dau jos, dar le iau treptat pentru ca acum prioritatile sunt altele.”

La eveniment a fost prezenta si Tatiana Nastas.

Horoscop 23 mai 2023. O veche iubire revine in viata unei zodii. Au ramas multe probleme nerezolvate

De asemenea, prezentatoarea a devenit recent si ea mamica pentru a doua oara. „E greu, dar e bine. Se mai cearta. Diana se mai supara pe asta mica cand mai tipa. Eu sunt un pic obosita. Nu pot sa ma plang pentru ca nu dorm noptile, pentru ca dorm. Asta este un avantaj foarte mare.”, a mentionat Tatiana Nastas.

Baloane, animatori pentru copii si multa voie buna, iar Patric Hanganu a fost invitatul special al serii.

Articole din aceeasi categorie