22.05.2023
Daniela Costetchi - mesaj motivational pentru urmaritorii sai! „Daca nu-ti convine ceva, fa o schimbare” - FOTO

Daniela Costetchi, cunoscuta in mediul online datorita poeziilor sale, a aparut recent pe pagina sa de Instagram cu un mesaj motivational dupa care se ghideaza chiar ea. Vezi mai jos despre ce este vorba. 

Daniela Costetchi a postat un mesaj pentru urmaritorii sai de pe Instagram, postand cateva poze de la ultima sedinta foto unde apare cu un buchet de bujori in maini. „Gandul cu care mi-am inceput anul: Daca nu-ti convine ceva, fa o schimbare. Daca nu schimbi, nu te plange. Nu-i usor, o schimbare inseamna adesea iesirea din zona de confort, iesirea din zona de confort inseamana asumare."

„Daca lucrurile nu merg asa cum ti-ai dori, relatie, job, viata sociala, prieteni, fa o schimbare, incepe cu pasi mici, schimba rutina, poate ar trebui sa elimini si teritoriul de cateva persoane decorative, dupa cum am spus in una dintre poeziile mele. Conteaza foarte mult ce oameni accepti in viata ta, energia lor, principiile lor, gandurile, sfaturile iti influenteaza direct, indirect, constient, inconstient Viata Ta", bloggerita si-a indemnat urmaritorii sa elimine din viata lor persoanele care emana energie negativa.

Costetchi a mentionat si o fraza dintr-o piesa de a lui Satoshi, in concluzia mesajului transmis. „Sunt doar cateva ganduri, carora le-am dat importanta intr-un moment al vietii si au adus schimbari in viata mea. Poate te ajuta si pe tine, cel care tocmai ce le-ai citit. Poti orice, si cum a zis Satoshi:”tu vrei sa fii s-aplaudat, sau vrei mereu numai s-aplauzi”?"

Internautii i-au lasat continuare la gandul acesteia in rubrica comentarii a postarii: „Florile cresc inapoi, chiar si dupa ce au fost calcate. La fel pot si eu.”/„Mai bine sa am liniste decat dreptate”/„Daca vrei sa obtii ceva, Da din coate !”, etc.

Daniela Costetchi este o bloggerita din Moldova ce a devenit cunoscuta pe retelele de socializare datorita poeziilor sale. Aceasta are o fiica pe nume Leila.

Articole din aceeasi categorie