23.06.2023
Emma Watson, criticata de fani, dupa ce a imbracat o rochie care parca sfideaza gravitatia: "Cum sta pe tine? Ai agatat-o de urechi?"

La cateva zile dupa ce a facut furori intr-un pictorial in care se arata in costum de baie, Emma Watson a fost criticata de fani pentru alegerea ei vestimentara: o rochie albastra cu o forma atipica.

Emma Watson probabil ca nu se astepta sa se afle in centrul celor mai recente discutii atunci cand a postat luni o fotografie pe Instagram in care purta o rochie bleu, dar multi fani au parut incurcati de silueta care parea sa sfideze gravitatia.

In imagine, rochia mini asimetrica, decoltata si cu falduri, pare sa pluteasca de-a dreptul pe langa trupul Emmei Watson, fara vreun mijloc de sutinere.

emma watson

Iluzia optica i-a determinat pe unii fani "Harry Potter" sa o intrebe pe Watson, care a interpretat-o pe Hermione Granger in filmele de mare succes, daca nu cumva piesa vestimentara a fost rezultatul unor vrajitori de la Hogwarts.

"Rochia aia spunea wingardium leviosa", este cel mai apreciat comentariu la postarea lui Watson, referindu-se la o vraja de levitatie folosita in carti si filme. Alte comentarii, mai putin amabile, au comparat piesa cu o umbrela stricata sau cu ceea ce se intampla "cand incerci sa impaturesti un cearsaf". "Rochia aceasta sfideaza legile fizicii"; "Rochia arata ca si cum pluteste. Incerc sa inteleg"; "Cum sta rochia aceea pe tine? Ai agatat-o de urechi?"; "De ce porti o umbrela cu susul in jos?" au fost cateva dintre multele comentarii din dreptul imaginii in care Emma Watson apare in rochia de brand, intr-o campanie publicatra pentru care a pozat alaturi de fratele ei, Alex.

Articole din aceeasi categorie