23.06.2023
Sotul infidel al lui Tori Spelling, 100% pregatit sa divorteze: "Nu mai poate suporta, i-a spus ca i-a ajuns"

Dupa ani intregi de suisuri si coborasuri, mariajul dintre Tori Spelling, cunoscuta publicului din Romania mai ales pentru rolul Donnei din "Beverly Hills, 90210", si sotul ei, actorul Dean McDermott, pare ca a ajuns la sfarsit.

Dean a anuntat divortul printr-o postare pe Instagram, pe care a sters-o insa. Nu si-a sters din minte, totusi, ideea categorica a separarii de mama celor cinci copii ai sai.

“Dean vrea 100% sa iasa din acest mariaj. A sters postarea pentru ca i-a cerut Tori, dar isi face bagajele si este 100% serios in legatura cu asta. Nu mai poate suporta, i-a spus ca i-a ajuns”, a declarat o sursa.

Deocamdata, McDermott nu s-a mutat din domiciliul conjugal din motive financiare. Inca isi cauta un apartament pe care sa si-l permita. 

In urma cu cateva zile, Dean McDermott (56 de ani) anunta pe Instagram divortul de Tori Spelling (50 de ani), dupa aproape 18 ani de mariaj. 

Fiul Gloriei Gorceag a implinit 2 ani! Interpreta a publicat imagini din momentul in care l-a adus pe lume pe Oliver - FOTO

“Cu mare tristete si o inima foarte grea, va anunt ca dupa o casnicie de 18 ani si cinci copii impreuna, eu si Tori am decis sa pornim pe drumuri separate si sa incepem o noua calatorie de unii singuri. Vom continua sa lucram impreuna din postura de parinti iubitori, pentru a ne ghida si iubi copiii in aceste momente dificile”, a transmis inca sotul lui Tori Spelling, alaturi de cateva poze de familie. 

Tori Spelling si Dean McDermott s-au casatorit in mai 2006 si si-au reinnoit juramintele patru ani mai tarziu. Au cinci copii impreuna: fiicele Stella si Hattie si fiii Liam, Finn si Beau.

Sexy si provocatoare! Vlada Mardari - gazda evenimentului Perfecte.md. Vezi pentru ce tinuta a optat prezentatoarea PRO TV - FOTO

In ultimii ani au tot existat zvonuri cu privire la problemele din familia lui Spelling, insa, de fiecare data, a stins cumva speculatiile. McDermott a si recunoscut deschis, in 2014, ca si-a inselat sotia de mai multe ori.

Articole din aceeasi categorie