26.05.2023
Pasiunea bolnavicioasa pe care Theo Rose a facut-o pentru acest barbat, recunoscuta de viitoarea mamica: „Era o relatie toxica, iar eu eram capabila sa fac multe” - FOTO

Theo Rose nu are nevoie de prea multe prezentari! Pe satena o cunosc oamenii de la TV, prin cantecele sale, din postura de jurat de la Vocea Romaniei, si, de aproximativ un an, din serialul Clanul, difuzat la ProTV. Chiar si despre viata privata a artistei se stiu multe detalii si asta pentru ca vedeta a fost mereu sincera si nu s-a ferit sa abordeze subiecte mai intime. In cadrul unui interviu, cantareata a vorbit despre prima ei dragoste, un tanar pentru care a fost dispusa sa faca multe lucruri.

Viata lui Theo Rose s-a schimbat radical in ultimii ani. A intrat in forta pe piata muzicala, a reusit sa scoata hit dupa hit, a participat la multe emisiuni TV dar, oricat de greu i-a fost, nu s-a dat niciodata batuta.

De asemenea, cantareata a trecut prin cateva schimbari si in ceea ce priveste viata sentimentala. Tanara a incheiat relatia pe care a avut-o cu Alex Leonte mai bine de 6 ani, si, la scurt timp, si-a gasit linistea in bratele lui Anghel Damian. Cei doi vor deveni, in curand, parintii unui baietel.

Impactul pe care l-a avut Tina Turner in viata printului William. Ce reprezinta piesa „The Best” pentru mostenitorul tronului - FOTO

Theo Rose a fost invitata in cadrul unui interviu cu Damian Draghici, acolo unde si-a deschis sufletul si a vorbit despre primul baiat care a reusit sa ii fure inima. In stilul cu care si-a obisnuit deja fanii, artista a dezvaluit ca primii fiori ai dragostei i-a simtit pe vremea cand avea 18 ani.

Este vorba despre un tanar din Timisoara, cu care cantareata nu s-ar fi gandit niciodata ca ar urma sa aiba o relatie.

„Prima dragoste adevarata a cam fost pe la 18 ani. Am cunoscut un baiat, un tigan din Timisoara si mi s-a pus pata pe el rau de tot. Bine, nu am luat in considerare chestia asta prima data. Nu m-am gandit ca o sa fie asta iubirea tineretii mele.

Chiar nu m-am gandit la asta! Am zis: cine e ma asta? Nu are cum sa imi placa mie de asta, cum o sa fiu eu cu el? Uite ca a fost. Am fost un an de zile impreuna, a fost o pasiune toxica, bolnavicioasa. Nu avea cum sa reziste peste timp. Eram in stare sa fac multe chestii” , a marturisit Theo Rose in podcastul lui Damian Draghici.

Primul lucru pe care Kate Middleton il va face atunci cand va deveni regina. Raspunsul i-a surprins pe toti - FOTO

Articole din aceeasi categorie