26.05.2023
Primul lucru pe care Kate Middleton il va face atunci cand va deveni regina. Raspunsul i-a surprins pe toti - FOTO

In calitate de sotie a printului mostenitor, Kate Middleton este o viitoare regina. Fosta ducesa de Cambridge se pregateste intens pentru acest rol, avand deja o multime de obligatii regale de indeplinit. La ultimul eveniment la care a participat, Kate a fost intrebata care va fi primul lucru pe care aceasta il va face atunci cand va deveni regina, iar raspunsul sau nu a ezitat sa apara. 

Recent, Kate Middleton a trecut de la titlul de ducesa de Cambridge la printesa de Wales, atunci cand regina Elisabeta a II-a s-a stins din viata, iar fiule ei, Charles, a urcat pe tron, devenind astfel regele Charles al III-lea. Acest titlul reprezinta mult mai mult decat se crede, fiind ultimul rang la care aceasta poate ajunge inainte sa devina oficial regina consoarta, atunci cand printul William va urca pe tron.

Kate va deveni regina, la fel ca si Camilla, si probabil va fi cunoscuta drept regina Catherine, acesta fiind prenumele ei adevarat. Atunci cand se va intampla acest lucru, Kate sustine ca va continua sa munceasca si mai mult a proiectele sale pentru a-i ajuta pe copii. 

Si-a pierdut sotul la 27 de ani, iar 10 luni mai tarziu a primit si ea un diagnostic dur. Povestea femeii care a reinvatat sa traiasca - FOTO

In timpul vizitei sale la Chelsea Flower Show, un copil a intrebat-o pe printesa care este primul lucru pe care aceasta il va face atunci cand va deveni regina, iar Kate a sustinut ca se va concentra si mai mult pe dezvoltarea copiilor. 

Natalia Gordienko - lipsita de inhibitii! Vezi cum a pozat interpreta: „Intr-o lume plina de ura, fii iubire” - FOTO

„Am intrebat-o care este primul lucru pe care il va face cand va deveni regina si a spus ca ii va ajuta pe copii”, a declarat Saron Fikremariam, in varsta de 11 ani. 

Vrea sa cucereasca Franta? Vezi cat de bine suna „Changer”, noua piesa a Irinei Rimes - VIDEO

De asemenea, Kate a fost intrebata despre viata din familia regala, iar printesa le-a dezvaluit copiilor ca: „Trebuie sa muncesti din greu”

Articole din aceeasi categorie