26.05.2023
Impactul pe care l-a avut Tina Turner in viata printului William. Ce reprezinta piesa „The Best” pentru mostenitorul tronului - FOTO

Regina rock-n-roll-ului Tina Turner a murit la varsta de 83 de ani in casa ei din Elvetia, dupa o lupta lunga cu problemele de sanatate. Artista a avut un impact puternic in societate, dar si in vietile celor care i-au ascultat piesele, unul dintre fanii sai fiind chiar printul William. 

Mostenitorul tronului a recunoscut ca este un mare fan al celebrei cantarete si a sustinut ca asculta cu fiecare ocazie hit-urile reginei rock-n-roll-ului. Slabiciunea printului de Wales pentru muzica Tinei are legatura cu mama sa, printesa Diana. Potrivit declaratiilor lui William, piesa „The Best” va avea intotdeauna un loc special in inima lui, asta pentru ca are o multime de amintiri cu fratele sau, printul Harry, si mama lor, Diana. 

Motivul pentru care Smiley si Laura Cosoi s-au despartit. Bunica ei a dezvaluit marele secret!

Intr-un interviu oferit in decembrie 2021, William a dezvaluit ca piesa ii aminteste de un moment din copilarie, pe care nu-l va uita niciodata. Printul a sustinut ca asculta aceasta piesa intr-un „moment adevarat de familie”, atunci cand printesa Diana ii conducea la scoala pe el si pe Harry. 

 „Cand eram mici, Harry si cu mine locuiam la internat. Mama obisnuia sa ne cante tot felul de melodii pentru a ne scapa de anxietatea ca ne intoarcem la scoala. Una dintre melodiile care mi-a ramas intiparita in minte pana in ziua de azi este „The Best” de la Tina Turner. Stateam pe bancheta din spate a masinii cantand si mi s-a parut ca avem un moment in care suntem o familie adevarata. Mama mea canta tot timpul in masina si chiar il punea si pe sofer sa cante uneori. Ascultam muzica pana cand ne lasa la portile scolii. De fiecare data cand ascult aceasta piesa, imi aduc aminte de mama”, a povestit printul William. 

Si-a pierdut sotul la 27 de ani, iar 10 luni mai tarziu a primit si ea un diagnostic dur. Povestea femeii care a reinvatat sa traiasca - FOTO

Tina Turner, pe numele sau real Anna Mae Bullock, a murit in casa sa din Elvetia miercuri, 24 mai. Anuntul a fost facut de purtatoru de cuvant al artistei, care a confirmat ca aceasta a murit „in pace” in casa.

„Cu tristete va anuntam trecerea in nefiinta a celei care a fost Tina Turner. Cu muzica si cu nemarginita ei pasiune pentru viata, Tina a incantat milioane de fani din toate colturile lumii si a inspirat starurile de maine. Astazi ii spunem ramas bun unei prietene dragi, care ne lasa toata munca ei si, anume, muzica. Toate gandurile bune se indreapta spre familie. Tina, deja ne lipsesti”, a fost mesajul postat pe contul de socializare al artistei.

Articole din aceeasi categorie