04.06.2022
Participantul show-ului „Bitva Ekstrasensov”, Vlad Kadoni a vorbit despre regretata Elena Yasevich: „I-a salvat pe altii, insa pe ea nu s-a putut salva...” - FOTO

Castigatoarea „Bitva Ekstrasensov”, Elena Yasevich a murit pe 31 mai. Vlad Kadoni nu a participat la inmormantarea clarazatoarei, insa i-a dedicat un mesaj emotionant, pe retelele sociale. 

Vlad Kadoni a publicat o imagine alb-negru colega sa si a scris un mesaj emotionant. „Elena Yasevich. Te voi tine minte mereu asa buna la suflet, fina si deschisa. I-ai salvat pe altii, insa pe tine nu te-ai putut salva. Promisiunea mea ramane!”, a scris clarvazatorul in varsta de 35 de ani, insa nu a mentionat ce i-a promis el vedetei. 

Elena a murit pe 31 mai la varsta de 44 de ani. Despre ce s-a intamplat cu ea, a spus participatul „Bitvei Ekstrasensov”, Nikita Turcin. „A murit ieri, intr-un spital. Vineri ne vom lua ramas bun de la ea pentru totdeauna. Alte informatii eu nu pot spune”, a spus Turcin.

Regizorul ucrainean, Alan Badoev i-a invitat pe ucraineni sa povesteasca despre prima lor zi de razboi - aceste istorii vor fi incluse intr-un film documentar: „Lumea trebuie sa cunoasca adevarul...”

O prietena apropiata a Elenei a spus ca ea avea probleme grave de sanatate. Femeia nu dorea sa se lecuiasca si de fiecare data cand trebuia sa mearga la un medic, ea amana consultatia. 

„Eu o impuneam sa se interneze in spital cu jumatate de an in urma, ea avea simptome care ii dadeau de stire ca are probleme cu ficatul. Insa ea mereu gasea scuze”, a spus Elena Zakamskaya. 

Care este cauza mortii Elenei Yasevich, castigatoarea „Bitva Ekstrasensov”: „Nu isi putea misca picioarele...”

Castigatoarea show-ului mistic a lasat in urma o fiica de 16 ani, Anastasia. Acum se va decide soarta tinerii. Este probabil ca ea va ajunge intr-un orfelinat. 

„Nu stiu ce se va intampla acum cu fiica Lenei, cum vor decide autoritatile. Nu are tata, a decedat, bunica este deja in varsta, are si ea mai multe boli cronice si unica sa sursa este pensia. Asa ca, acum noi ne gandim cum sa facem, discutam cu mai multi prieteni de a Lenei. Dupa profesie eu sunt jurist, de aceea eu caut acum o varianta buna pentru toti. Plus la asta, Nastia se afla acum la varsta la care deja poate decide de una singura ce vrea sa faca”, a spus prietena Elenei. 

Articole din aceeasi categorie