03.06.2022
Care este cauza mortii Elenei Yasevich, castigatoarea „Bitva Ekstrasensov”: „Nu isi putea misca picioarele...”

A devenit cunoscuta cauza mortii renumitei clarvazatoare, Elena Yasevich. Castigatoarea celui mai mistic show din Rusia avea doar 43 de ani.

Multi internauti au fost socati cand au auzit de moartea Elenei Yasevich. Despre tragedie a anuntat cunoscutul clarvazatoarei, participatul „Bitvei Ekstrasensov”, Nikita Turcin. „A murit ieri, intr-un spital. Vineri ne vom lua ramas bun de la ea pentru totdeauna. Alte informatii eu nu pot spune”, a spus Turcin. 

O prietena apropiata a Elenei a spus ca ea avea probleme grave de sanatate. Femeia nu dorea sa se lecuiasca si de fiecare data cand trebuia sa mearga la un medic, ea amana consultatia. 

Castigatoarea celui de-al 12-lea Grammy, Alicia Keys, ajuta copiii afectati de razboi: „Este datoria noastra sa ne unim si sa facem tot ce ne sta in putere”

Pana in ziua mortii, Yasevich incerca sa se lecuiasca de sine statator. „A avut de doua ori COVID-19, si inca intr-o perioada scurta de timp. Probabil erau diferite forme ale virusului. Ea era asa o persoana care mereu credea ca ea va putea face totul singura, se va lecui de una singura si ca nu are nevoie de specialisti. Mereu ne contram pe acest subiect. Eu tot nu iubesc sa merg la medic, insa cand vad ca este necesar... Cu ceva timp in urma, ea a avut o complicatie la ficat, atunci cand canalele ficatului sunt inchise. A venit acasa ambulanta, i-au facut picuratoare si totul a mers bine”, a spus prietena sa, Elena Zakamskaya. 

Insa, recent, durerile au revenit. „Zilele trecute a avut un nou atac, la fel ca si cel de prima data. De la acea durere, ea nu mai putea misca picioarele. Slava Domnului ca langa ea era un prieten, care a dus-o la spital. Cand a ajuns la spital, ficatul ei a refuzat sa mai functioneze. Se primestre ca, luni a mers la spital, iar marti la ora 12:35 ea a murit. Asa si nu si-a recapatat cunostinta”, a explicat Elena Zakamskaya. 

Maruv va naste la o clinica din Kiev. Vezi cum a fost surprinsa interpreta - FOTO

Inmormantarea lui Yasevich va avea loc astazi la Sankt Petersburg. Numerosi admiratori si prieteni ai clarvazatoarei, cei pe care ea i-a ajutat de mai multe ori, s-au adunat deja in capitala nordica. „Am aflat de la Tania Larina, apoi mi-a scris Nikita Turcin. Este placut faptul ca multi s-au adunat, pentru a o petrece pe Elena pe ultimul sau drum... Acest lucru e foarte important”, a spus Zakamskaya. 

Articole din aceeasi categorie