26.08.2022
Paris Jackson, cel mai sincer interviu. Fiica lui Michael Jackson a dezvaluit cum a ajutat-o terapia sa se iubeasca mai mult pe ea: „Cand ma privesc in oglinda, nu mai urasc ceea ce vad”

Paris Jackson a oferit cel mai sincer interviu de pana acum. Fiica regretatului artist, Michael Jackson, a vorbit despre modul cum a reusit sa se vindece de traume si cum a descoperit iubirea de sine. 

Artista in varsta de 24 de ani este imaginea de pe coperta revistei SPIN, in cadrul careia o oferi un interviu impresionant. Paris Jackson s-a luptat in trecut cu depresia si dependenta de alcool si substante interzise, care au facut-o sa uite cine este si sa devina o persoana nefericita. In urma cu doi ani, tanara cantareata si-a dat seama ca nu se afla deloc intr-un moment din viata ei care sa-i aduca fericire, astfel ca a inceput o calatorie spre cunoastere, mergand frecvent la terapie.

In cadrul interviului, aceasta a dezvaluit cum au ajutat-o orele petrecute in cabinetul unui psiholog specializat sa treaca peste dependentele ei si sa lupte impotriva depresiei si a tentativelor de suicid. Dupa despartirea din 2020 de fostul ei coleg de trupa, Gabriel Glenn, care a facut-o pe Paris sa treaca prin „cea mai intunecata perioada din viata ei”, aceasta recunoaste ca acum „este mai fericita ca niciodata si mai sanatoasa ca oricand”. 

Hillary Clinton a recunoscut de ce a ramas cu Bill Clinton dupa ce acesta a inselat-o: „Ma intrebam ceea ce conta cel mai mult”

„Cand ma privesc in oglinda, nu mai urasc ceea ce vad. Incerc sa ma tratez cu amabilitate. Am niste zile mai proaste, cand nu sunt atat de amabila cu mine pe cat mi-as dori. Dar incerc sa progresez zilnic”, a declarat Paris. 

Mai mult, fiica lui Michael Jackson a facut mai multe schimbari in stilul sau de viata care au ajutat-o sa devina o versiune mai buna a sa. Aceasta a spus ca a renuntat la „viata de noapte” si a inceput sa aiba hobby-uri noi, cum ar fi alpinismul si antrenamentele in sala de fitness. De asemenea, ea a renuntat la fumat si are grija sa se inconjoare de oameni care o fac fericita.

Paris se pregateste pentru o toamna plina de proiecte. Ea isi va lansa urmatorul single „Just You” si va pleca in turneu cu trupa „The Revivalists”. „In acest moment imi place foarte mult ceea ce fac. Am inceput sa ma distrez cantand si sa nu mai incerc sa fiu cea mai buna”, a declarat artista. 

Dorian Popa, pagubit de hoti, la un concert. Ce i s-a furat artistului de pe masina: „Furaciunea nu te duce departe in viata” - VIDEO

Jackson si-a inceput cariera muzicala solo dupa ce relatia cu fostul ei iubit, Glenn, s-a incheiat dupa doi ani. In 2020, ea a obtinut primul contract cu o casa de discuri si si-a lansat albumul de debut „Wilted”.

Articole din aceeasi categorie