25.10.2023
Paris Hilton, mesaj dur pentru cei care au criticat aspectul fizic al fiului sau - FOTO

„Bineinteles ca a fost la doctor, doar ca are un creier mare”, le-a raspuns Paris Hilton celor care au glumit pe seama capului fiului sau.

Paris Hilton a publicat recent pe retelele de socializare o imagine in care apare alaturi de fiul sau, Phoenix, in varsta de noua luni. Fotografia a strans peste un milion de like-uri, dar si o sumedenie de comentarii rautacioase, fanii vedetei criticand aspectul fizic al bebelusului ei.

„Oare are encefalita?”, a intrebat o persoana, facand referire la dimensiunea capului lui Phoenix. „Lasa copilul in pace, are multe pe cap”, a mai glumit un alt internaut.

In acest context, un fan a creat un videoclip in apararea lui Hilton, in varsta de 42 de ani, si a bebelusului ei de noua luni.

„Exista niste oameni bolnavi in aceasta lume. Ingerul meu este perfect sanatos. Si da, bineinteles ca a fost la doctor, doar ca are un creier mare”, a comentat Paris Hilton la clipul de pe TikTok.

Apoi, vedeta a facut o postare si pe contul sau de Instagram, transmitand un mesaj dur celor care au criticat aspectul fizic al fiului sau.

„Traind viata in lumina reflectoarelor, comentariile sunt inevitabile, dar sa vizezi copilul meu, sau al oricui altcuiva, este inacceptabil. Acest lucru ma doare mai profund decat pot descrie cuvintele”, a scris Hilton pe Instagram Story.

„Am muncit din greu pentru a cultiva un mediu care se bazeaza pe iubire, respect si acceptare si ma astept la acelasi lucru in schimb. Phoenix este lumea mea si a fost cea mai mare binecuvantare din viata mea. Este greu de crezut ca exista oameni care ar viza o asemenea inocenta. Sper ca oamenii sa se trateze unii pe altii cu mai multa bunatate si empatie”, si-a incheiat Hilton mesajul.

Paris Hilton si sotul ei, Carter Reum, au devenit parinti la inceputul acestui an cu ajutorul unei mame surogat. La momentul respectiv, vedeta a postat pe contul sau de Instagram o imagine cu manuta nou-nascutului, alaturi de textul: „Esti deja mai iubit decat se poate spune in cuvinte”.

Dragostea pluteste in aer in familia lui Roman Burlaca si a Gabrielei Damir! Ce imagini au publicat cei doi pe social media - FOTO/VIDEO

In cadrul unui interviu acordat revistei Harper’s Bazaar, Paris Hilton a marturisit ca nu a vrut sa impartaseasca cu nimeni vestea ca a devenit mama. Ba mai mult decat atat, familia ei a aflat ca are un copil cu putin timp inainte ca aceasta sa posteze pe Instagram o imagine cu bebelusul.

„Toata viata mea a fost atat de publica. Nu am avut niciodata ceva doar al meu. Am decis ca vrem sa avem aceasta experienta doar pentru noi”, a declarat Paris Hilton pentru Harper’s Bazaar.

Paris Hilton a mai recunoscut si ca a apelat la o sumedenie de tertipuri pentru a pastra secretul, marturisind ca a purtat o peruca bruneta cand a mers la spital sau ca si-a mintit echipa ca isi renoveaza casa pentru a nu primi vizite.

„Intotdeauna am visat sa devin mama si sunt atat de fericita ca eu si Carter ne-am gasit unul pe celalalt. Suntem atat de incantati sa ne facem o familie si inimile noastre explodeaza de dragostea pentru baietelul nostru”, a declarat la momentul respectiv Paris Hilton pentru People.

O stewardesa a dezvaluit pe TikTok secretul pe care oricine doreste sa-l stie: cum sa cumperi cele mai ieftine bilete de avion - VIDEO

Paris Hilton a dezvaluit in podcast-ul „This Is Paris” numele baietelului ei, si anume Phoenix Barron Hilton Reum. In ceea ce priveste semnificatia, Phoenix inseamna „speranta, renastere si transformare.” In plus, cel de-al doilea prenume a fost ales in onoarea bunicului vedetei, Barron Hilton.

Articole din aceeasi categorie