25.10.2023
O stewardesa a dezvaluit pe TikTok secretul pe care oricine doreste sa-l stie: cum sa cumperi cele mai ieftine bilete de avion - VIDEO

O insotitoare de bord a dezvaluit, pe social media, cateva trucuri prin care poti sa economisesti bani atunci cand vine vorba de calatoriile cu avionul - inclusiv in ce zi a saptamanii sa cumperi biletul.

In conditiile in care biletele de avion nu sunt deloc ieftine, o insotitoare de bord a dezvaluit mici secrete, pe TikTok, care ii ajuta pe calatori sa cheltuiasca cat mai putin.

Cierra Mist a postat un video pe platforma sociala mentionata mai sus: „Am auzit ca v-au lipsit secretele si sfaturile mele de stewardesa. Asa ca acesta este pentru voi. Daca iti doresti un zbor ieftin, cauta zboruri in zilele de marti, miercuri si joi, atunci vor avea cel mai mic pret”.

Horoscop 25 octombrie 2023. Zodiile care vor sa fuga de responsabilitati

De asemenea, Cierra recomanda sa folosim un VPN ori o fereastra incognito in browserul nostru, pentru a evita ca site-urile de booking sa ne gaseasca locatia si sa creasca pretul si mai mult.

„Nu doar asta, dar sugerez ca folositi un VPN, pentru ca nimeni sa nu stie din ce tara cauti zborurile, pentru ca, in mod normal, daca iti cauti din Statele Unite, preturile vor fi nejustificat de mari”.

Articole din aceeasi categorie