16.08.2023
Paris Hilton ignora incendiile din Hawaii, cu copilul in brate. Presa e dura cu ea: ”O idioata!”

Paris Hilton si Carter Reum au fost fotografiati in tandreturi serioase, ignorand complet incendiile care au cuprins insula Hawaii. Nepasatori, si-au continuat nestingheriti vacanta in Maui.

Lucru care i-a scos din minti pe anumiti reprezentanti ai presei. Cei mai duri au caracterizat-o in termeni deloc flatanti: ”O idioata!”.

Paris Hilton, impreuna cu sotul ei Carter si cu fiul lor nou-nascut Phoenix, au fost zariti pe plaja in Maui. Intreaga familie Hilton s-a aflat acolo in vacanta lor anuala in Insulele Hawaii. Cuplul s-a plimbat, s-au sarutat, s-au simtit minunat, ignorand efectiv o stare de criza care domneste in zona.

A uimit TikTok-ul cu talentul ei! Vezi cum ii reuseste unei tinere sa machieze cu gura: „Ma adaptez asa cum pot si nu ma gandesc ca...” - VIDEO

E adevarat, nu se aflau in zona de vest a Maui, care a fost inchisa din cauza recentului incendiu tragic devenit cel mai mortal incendiu din SUA din ultimul secol.

Desi calatoria pe insula este descurajata de unii, guvernatorul Josh Green si primarul Maui Richard Bisson au declarat recent, la o conferinta de presa, ca tarmurile de sud, est si nord ale Maui raman deschise vizitatorilor, dar ca vestul Maui (Lahaina si Kaanapali) este inchis pentru toata lumea.

In fotografiile obtinute de Page Six, sofisticata mostenitoare si Reum, ambii in varsta de 42 de ani, sunt numai un zambet, in timp ce s-au bucurat de soare in statiunea de lux din Wailea, la doar 30 de mile de orasul devastat Lahaina.

Paris Hilton si Carter Reum, vacanta in Maui, Foto Profimedia (3) jpg

Hilton si-a purtat fiul de doar 7 luni, pe Phoenix, in timp ce el tinea o ratusca gonflabila  pentru micut. S-au plimbat de-a lungul tarmului. Perechea n-a facut economie la tandreturi, iar toate astea in timp ce pe cealalta parte a insulei iadul era in desfasurare.

Mai hot decat Ben Affleck? Cu el l-a inlocuit Jennifer Garner pe fostul sot care-a facut-o sa sufere - FOTO

Calmul lor a starnit numeroase controverse in online, iar cei doi au fost desfiintati de o parte a presei si de oameni.

Mostenitoarea celebrului lant hotelier este o mamica foarte asumata si la fel de sexy cum o stim. Paris a defilat intr-o fusta scurta albastra si si-a protejat capul de soare cu o palarie estivala.

Articole din aceeasi categorie