15.08.2023
Mai hot decat Ben Affleck? Cu el l-a inlocuit Jennifer Garner pe fostul sot care-a facut-o sa sufere - FOTO

Jennifer Garner a fost surprinsa weekendul trecut cu iubitul ei, John Miller, barbatul discret cu care a inceput o relatie dupa ce a divortat de Ben Affleck.

Actrita in varsta de 51 de ani a fost fotografiata alergand impreuna cu omul de afaceri in varsta de 45 de ani, pe strazile cartierului Brentwood din Los Angeles, acolo unde locuieste Garner.

Jennifer are o relatie cu John Miller inca din 2018. Ei sunt rar vazuti impreuna in public, iar actrita nu a pozat niciodata impreuna cu iubitul ei pe covorul rosu.

O imagine cu Antonia nemachiata face senzatie pe net. Fanii sunt fermecati: „Cea mai frumoasa femeie” - FOTO

O sursa a declarat pentru Us Weekly ca lui Miller nu ii place deloc lumea Hollywood-ului. „Lui Jennifer ii place cat de putin ii pasa lui de lumina reflectoarelor sau de toate chestiile de la Hollywood”, a spus sursa respectiva.

„Este foarte diferit de relatia lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez. Nu-i veti vedea niciodata tinand cont de camerele de filmat sau participand impreuna la evenimente, pur si simplu nu este stilul lor.”

Amicul lui Garner a continuat: „Sunt fericiti sa fie un cuplu obisnuit, discret si nu au nevoie de validarea nimanui pentru a sti ca sunt meniti sa fie impreuna.”

A uimit TikTok-ul cu talentul ei! Vezi cum ii reuseste unei tinere sa machieze cu gura: „Ma adaptez asa cum pot si nu ma gandesc ca...” - VIDEO

Imaginile cu cei doi iubiti la jogging apar la o saptamana dupa ce Garner a fost vazuta imbratisandu-l calduros pe fostul ei sot, Ben Affleck, in varsta de 50 de ani, tatal celor trei copii ai ei: Violet, de 17 ani, Seraphina, de 14, si Samuel, de 11.

Atunci, Ben a dat o fuga pana la Florenta, ca sa se intalneasca acolo cu cei trei copii si fosta sotie, aflati in vacanta in Italia. Ben Affleck a ajuns in Cizma cu un avion privat, iar revederea a fost din cale afara de emotionanta: ai fi zis ca nu s-au vazut de ani de zile.

Mai interesant este ca fostii soti Ben si Jennifer Garner au parut super fericiti de revedere. Acestia s-au imbratisat strans, facand deliciul paparazzilor, insa e clar ca intre ei nu mai este loc decat de o frumoasa prietenie.

Articole din aceeasi categorie