15.08.2023
A uimit TikTok-ul cu talentul ei! Vezi cum ii reuseste unei tinere sa machieze cu gura: „Ma adaptez asa cum pot si nu ma gandesc ca...” - VIDEO

Clelia Rodrigues are o afectiune congenitala care o impiedica sa-si foloseasca mainile si bratele. Cu toate acestea, tanara de 28 de ani nu a lasat dizabilitatea sa o impiedice sa devina un make-up artist profesionist.

Nascuta cu artrogripoza multiplex congenita (CMA), care provoaca rigiditate severa la articulatii, Clelia, originara din Minas Gerais in Brazilia, isi foloseste gura pentru a-si tine pensulele de machiaj.

Pe popularul ei cont de TikTok, care are peste 1,3 milioane de urmaritori, Rodrigues transforma sute de femei datorita talentului artistic.

La asa petrecere viseaza fiecare copil! Cum si-a sarbatorit fiica cea mare a sotilor Chistol ziua de nastere - FOTO/VIDEO

Mama ei, Rita, este si ea make-up artist si, crescand, Clelia a fost inspirata privind-o mereu pe aceasta cum lucreaza. „Mi se pare deosebit momentul in care ei pleaca fericiti pentru ca sunt mai frumosi. Vedeam cat de important era asta pentru stima lor de sine”, a spus Clelia la un moment dat in mediul online.

Rodrigues a inceput sa practice arta machiajului pe prietenii ei, iar la 24 de ani a devenit profesionista in domeniul in care activeaza deja de ani buni.

Dupa ce una dintre primele ei cliente a postat un video cu ea pe retelele de socializare, alti artisti profesionisti au contactat-o ​​pe Clelia si i-au oferit acesteia posibilitatea de a practica diferite cursuri si ateliere de machiaj.

„Ma adaptez asa cum pot si nu ma gandesc ca: <<Oh, nu pot>>”, a mai recunoscut tanara.

Posesoarea bronzului perfect! Cine este interpreta de la noi care a evadat pe Insula Thassos - FOTO

Articole din aceeasi categorie