13.10.2022
Paris Hilton a recunoscut ca a fost abuzata in copilarie: „Ne-au dus pe mine si pe alte fete intr-o odaie...” - VIDEO

In ultimul timp, tot mai multe vedete au inceput sa fie mai sincere cu publicul lor si au povestit despre incidentele care s-au intamplat cu ele in trecut. In special, tot mai multe celebritati au inceput sa vorbeasca despre abuzurile sexuale pe care le-au suferit candva. Printre aceste celebritati se numara si Paris Hilton, care a povestit recent un moment terifiant din trecutul sau. 

Paris Hilton a recunoscut ca in anii ei de scoala a fost victima a violentei. Ziarul The New York Times a publicat recent un articol cu povestea lui Hilton in care se vorbeste despre faptul ca ea si alte eleve au fost „fortate sa treaca un control de col uterin”. 

Au fost vreodata George Clooney si Julia Roberts intr-o relatie? Ce declaratii au facut vedetele

„Noaptea tarziu, pe la 3 sau 4 dimineata, ne-au dus pe mine si pe alte fete intr-o odaie unde au inceput sa ne examineze. Nici macar nu erau medici, ci erau angajati simpli care ne puneau sa ne intindem pe masa si ne atingeau peste tot”. 

Inteligenta artificiala a demonstrat cum ar arata acum surorile Kardashian-Jenner fara operatii estetice si photoshop - VIDEO

La inceput, micuta Paris nu intelegea ce se intampla. Acum, cand au trecut atatia ani, ea isi aminteste din ce in ce mai multe detalii din acea noapte si deja intelege clar ce s-a intamplat atunci: „Privind inapoi, eu inteleg ca a fost un abuz sexual”. 

Reprezentantii scolii Provo Canyon, unde a studiat Hilton, nu au comentat inca declaratia ei.

Articole din aceeasi categorie