13.10.2022
Inteligenta artificiala a demonstrat cum ar arata acum surorile Kardashian-Jenner fara operatii estetice si photoshop - VIDEO

Familia Kardashian-Jenner este cunoscuta pentru pasiunea lor de a arata mereu superb. Iar pentru a avea un aspect impecabil, acestea recurg nu numai la proceduri estetice, ci si la chirurgie plastica. 

Se cunoaste ca daca nu ar fi fost procedurile estetice, atunci buzele lui Kylie Jenner ar fi fost mult mai subtiri, iar nasul lui Khloe Kardashian ar fi avut o forma cu totul altfel decat e acum. Recent, vedeta insasi a recunoscut ca ea a apelat la operatii plastice. 

Cu greu le mai recunosti! Vezi cum aratau Laura Vetty, Diana Grigor, Tany Vander si alte vedete din Moldova cu mai bine de 10 ani in urma - FOTO

Si ceva ne spune ca acestea sunt doar mici detalii, iar amploarea schimbarilor acestora este cu mult mai mare si mai impresionanta. 

Fratele lui Emilian Cretu, care este calugar pe muntele Athos, a revenit acasa: „Are mama doi feciori” - FOTO

Intr-un videoclip realizat de Vandahood Live, inteligenta artificiala a demonstrat cum ar fi aratat azi Kim Kardashian, Kylie Jenner, Khloe Kardashian, Kris Jenner si Kourtney Kardashian fara schimbarile pe care si le-au facut de-a lungul timpului.

Articole din aceeasi categorie