29.06.2020
Moldoveanul sexy din Dubai si-a pus ,,cravata rosie ca la Ilan Sor". Se gandeste Victor Suiu la o cariera politica?

Cunoscutul model, Victor Suiu, a publicat astazi un clip video de exceptie. Acesta s-a filmat intr-un nou spot publicitar arab in care apare ca un barbat de milioane. 

Citeste si :  Fotomodelul Victor Suiu se bronzeaza pe plaja de la Lacul Comsomolist in cel mai recent clip publicat pe Facebook. Ce priveliste spectaculoasa are!

In filmuletul de aproximativ doua minute, Suiu are un rol de business man. Acesta poarta un costum albastru inchis, merge prin desert, apoi sta la o masa din lemn si admira Dubaiul prin geamurile gigante ale biroului sau. Se pare ca ideea filmuletului era ca un barbat puternic poate face si dintr-un desert un oras. Victor al nostru - la sigur are putere.
Totusi, ceea ce ne-a atras atentia in postarea fotomodelului este descrierea pe care a notat-o insusi Victor: ,,Cravata rosie ca la Ilan Sor'.'

Acest lucru i-a amuzat pe multi dintre prietenii sai de pe Facebook si cu aceasta ocazie cativa au lasat si comentarii. ,,Faci reclama la pix?'', ,,Bagi barbatii in complexe'' si ,,Nu te prinde rosu'' au glumit unii.

Victor Suiu este un burlac ravnit din Republica Moldova care locuieste acum in Emiratele Arabe Unite. Acesta are o cariera reusita in modeling, dar si una de incepator in filmografie.

Citeste si :  E atat de fierbinte, incat arde totul in jur! Cine e moldoveanul care a surprins internautii 

Sursa foto: Instagram.com

 

 

Articole din aceeasi categorie