31.03.2022
„Pana la lacrimi!” Regina Todorenko a primit un cadou de la parintii sai, care se afla in Ucraina: „M-au emotionat atat de mult” - FOTO

Prezentatoarea TV, in varsta de 31 de ani, a primit un cadou de la mama si tatal ei. Regina Todorenko a recunoscut ca acesta a atins-o foarte mult.

Regina poarta acum un al doilea copil sub inima. Artista ar trebui sa nasca la sfarsitul lunii mai. Din cauza razboiului din Ucraina, Regina este acum foarte ingrijorata, deoarece ea s-a nascut in Odesa si parintii sai, Irina si Piotr, traiesc si acum acolo. Vedeta a recunoscut ca se roaga in fiecare zi, sperand ca cei dragi vor ramane in viata si vor fi protejati de tot raul. 

Din cauza razboiului din Ucraina, multe programe TV nu mai sunt difuzate! Actorul rus Fiodor Bondarchuk a luat si el o decizie referitor la emisiunea sa: „M-am gandit multa vreme cum sa fiu in aceasta situatie”

Astazi, Regina a avut parte de un moment foarte emotionant - a primit un cadou de la parintii sai si un biletel in care era scris: „Draga noastra, nu iti face griji. Eu si tata te iubim mult”. 

Regina a postat acest lucru pe pagina sa de Instagram si a adaugat: „Parintii mei m-au emotionat pana la lacrimi. Nu stiu de unde iau ei atata putere. Cum reusesc sa ramana atat de optimisti? S-au gandit sa imi trimita un cadou in aceasta perioada”, a scris vedeta. 

Ce spune actorul Tahir Mamedov despre plecarea prezentatorilor TV rusi in Israel: „Am fost surprins de Urgant si Galkin. In sensul in care ei chiar au ceva de pierdut..” - FOTO

Recent, vedeta si-a expus si ea parerea despre razboiul din Ucraina:„Doamne, fie ca copiii nostri sa traiasca in pace, intr-o societate pasnica, plina de iubire si intelegere!”. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie