31.03.2022
Ce spune actorul Tahir Mamedov despre plecarea prezentatorilor TV rusi in Israel: „Am fost surprins de Urgant si Galkin. In sensul in care ei chiar au ceva de pierdut..” - FOTO

Tahir Mamedov, in varsta de 40 de ani, nu i-a condamnat pe artistii care au parasit Rusia. Dimpotriva, comediantul a fost chiar surprins ca unii dintre ei au avut curajul sa o faca. 

Din cauza situatiei politice tensionate si a razboiului ruso-ucrainean, mai multe vedete ruse au parasit tara pentru o „vacanta planificata” la sfarsitul lunii februarie. Printre ei s-au numarat vedetele  Maxim Galkin si Ivan Urgant - care au zburat in Israel cu sotiile si copiii lor.

Cum arata Gina Pistol inainte de operatiile estetice. Avea cateva kilograme in plus si era complet diferita. FOTO

Tahir Mamedov a vorbit de curand public despre comportamentul si gestul la care au recurs colegii lui: „Am fost surprins de Urgant si Galkin. In sensul ca ei chiar au ceva de pierdut. In toti acesti ani au lucrat la canalul de stat. Da, au glumit pe subiecte sensibile, dar au si legalizat putin situatia, atenuand astfel tensiunea. Chiar m-a surprins ”, a povestit comedianul. 

Mamedov a vorbit dur si despre fostii sai colegi de la Comedy Club. Artistul a rupt relatiile si cu Amiran Sardarov, care a postat o postare scandaloasa pe retelele de socializare, si cu regizorul Sarik Andreasyan, care dupa parerea sa: „A scris si niste postari absolut stupide. Desigur, m-am dezabonat si am incetat complet sa mai comunic cu el ”, a spus Tair intr-un podcast pe YouTube.

„Imi este rusine pentru ca sunt rus!” Dupa ce a parasit Rusia, rapperul Face a acordat un interviu: „Rusia este o bomba atomica, iar Putin este un om strasnic” - VIDEO

Tahir Mamedov locuieste de mult timp in SUA. Acesta s-a mutat din Rusia in 2013. Acolo, fostul rezident al Comedy Club si-a cunoscut sotia. Cuplul creste doi copii, despre care publicului nu stie prea multe, intrucat Mamadov distribuie rar poze de familie pe retelele de socializare.

Articole din aceeasi categorie