25.03.2024
Pana la lacrimi! Luciana Spinu - mesaj emotionant la 3 ani de la moartea lui Dorin Ieseanu - FOTO

Pe 24 martie 2021, a decedat Dorin Ieseanu, primul sot al interpretei Luciana Spinu. La 3 ani de la moartea muzicianului, Luciana a scris un mesaj, care sensibilizeaza pana la lacrimi. 

„Trei ani fara tine... Viata mea va fi mereu traita intre 2 dimensiuni... Hotar intre 2 dati, 23 martie motiv de bucurie ca a venit Marius pe lume, 24 martie zi in care Tu ai plecat de printre noi... In inima mea simt mereu ceva care nu pot descrie in cuvinte, iar faptul ca Marius a venit anume pe 23 nu e intimplator. Tu esti si vei ramane mereu in inimile si sufletele noastre... pe an ce trece lipsa ta se face tot mai simtita, iar noi trebuie sa devenim tot mai puternici si sa rezistam pina la o noua „intalnire”. Viata a fost nedreapta cu noi... prea dura...”, a scris Luciana intr-o postare pe Instagram.

Printul William, prima reactie dupa ce Kate Middleton a anuntat ca are cancer. Ce a declarat viitorul rege al Marii Britanii

De asemenea, Luciana a recunoscut ca il va iubi pe Dorin pentru tot restul vietii: „Te asteptam in vise, macar acolo sa ne putem imbratisa. Te vom iubi pina la ultima suflare”.

Gestul Regelui Charles pentru Kate Middleton, in timp ce erau internati in spital la Londra. Emotionat ce a facut pentru ea

„Dumnezeu sa-l ierte pe Dorin. Tie, Luciana iti dorim putere si mult curaj, dragoste pentru a trai viata frumos alaturi de copiii tai minunati si cei dragi inimii”, „Dumnezeu sa-l odihneasca in liniste”, „Nu poti citi ce ai scris fara lacrimi”, „Citesc si-mi curg lacrimi siroaie. Mereu m-a emotionat situatia ta. Doar tu stii si simti ce ai in suflet ”, sunt si cateva dintre mesajele internautilor.

Dorin Ieseanu s-a nascut pe 30 aprilie, in anul 1987. Acesta a fost compozitor la „Studio & Human Place," iar in ultima perioada din viata lui a activat ca basist, vocalist, compozitor si regizor de sunet la „Big Flash Sound". Luciana Spinu este o interpreta din Republica Moldova. Aceasta a nascut acum un an cel de-al doilea copil dupa aproape 2 ani de cand s-a stins din viata sotul ei, compozitorul Dorin Ieseanu, pe 24 martie 2021.

Articole din aceeasi categorie