21.02.2022
Orlando Bloom isi venereaza fetita! Imaginile cu el si Daisy, in timp ce danseaza la filmarile „American Idol”, i-au induiosat pe fani - VIDEO

Imaginile cu Orlando Bloom in timp ce danseaza si-si saruta dulce fiica pe cap i-au induiosat pe fanii starului din „Stapanul Inelelor”.  Actorul in varsta de 45 de ani a mers cu Daisy la filmarile „American Idol” din Hawaii, show in care logodnica sa, Katy Perry, este jurat.

Katy a putut fi vazuta pe platou, imbracata intr-o tinuta portocalie, compusa dintr-un top si fusta cu crapatura adanca.  Si-a accentuat trasaturile inconfundabile cu machiaj si a adaugat un plus de stralucire look-ului cu o pereche de cercei largi.

Orlando a optat pentru o tinuta lejera, un tricou alb, o pereche de pantaloni scurti asorti si papuci.

La un moment dat, el a adus-o pe Daisy la marginea scenei, unde Katy s-a ghemuit ca sa se bucure de un moment tandru cu fetita ei.

Artista s-a alaturat pentru prima data show-ului American Idol in 2017. Au existat informatii ca ar castiga 25 de milioane de dolari pe sezon.

Pe langa un job de baza, mai are si unul de suflet! Olga Chilat - o tanara creatoare digitala, care ilustreaza traditiile, practicile, personajele mitologice si explica de ce practicam aceste ritualuri: „Probabil multa lume confunda folclorul cu nostalgia fata de trecut sau refuzul de a accepta progresul” - FOTO

Perry si Bloom s-au logodit de Ziua Indragostitilor, in 2019, cand el a cerut casatorie cu un inel despre care se spunea ca valoreaza 5 milioane de dolari.

Daisy este primul copil al lui Katy. Orlando mai are un fiu, Flynn, de 11 ani, cu fosta sa sotie Miranda Kerr, care acum este casatorita cu CEO-ul Snap Inc., Evan Spiegel.

Courteney Cox - declaratii despre procedurile cosmetice la care a apelat. Actrita de 57 de ani a invatat sa-si accepte varsta: „Nu mi-am dat seama cat de...”

La randul ei, Katy a avut un mariaj de doar 14 luni cu Russell Brand. S-au casatorit in 2010, la un sanctuar de tigri din Rajasthan.

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie