21.02.2022
Courteney Cox - declaratii despre procedurile cosmetice la care a apelat. Actrita de 57 de ani a invatat sa-si accepte varsta: „Nu mi-am dat seama cat de...”

Actrita in varsta de 57 de ani, a marturisit ca „nu a realizat cat de ciudat arata” dupa ce a apelat la interventiile estetice.

In varsta de 57 de ani, actrita cunoscuta pentru rolul interpretat in „Friends” a recunoscut ca a incercat sa previna imbatranirea cu diferite injectii si alte tratamente, insa atunci cand a realizat cat de obsedata este de acestea a incercat sa-si accepte varsta cu gratie.

„A fost un moment in care ajungi sa-ti spui: ”O, ma schimb. Incep sa imbatranesc.” Iar atunci am incercat sa trisez, sa-mi pastrez tineretea.”, a marturisit actrita in cadrul unui interviu pentru Sunday Times Style.

Sharon Stone - surprinsa in timp ce filtra cu un tanar misterios! Cei doi pareau foarte apropiati - FOTO

„Si mult timp n-am realizat cat de ciudat arat cu toate acele injectii si chestii pe care mi le-am facut la fata. Acum nu le-as mai face.”, a continuat actrita.

Actrita recunoaste ca isi doreste sa se mentina in forma in continuare

Desi a renuntat la procedurile cosmetice, Courteney recunoaste ca nu ezita sa incerce produse noi de ingrijire a fetei, intrucat este preocupata in continuare de felul in care arata.

„Genunchi insangerati”. Dua Lipa - imagine cu ranile de pe picioare dupa un concert live: „Ai dat totul in acest turneu!” - FOTO

Totodata, actrita a marturisit ca nu-i vine sa creada ca in curand va aniversa 60 de ani.

„Doamne, e atat de greu de auzit sau de spus. Nu-mi vine sa cred. Nu e nimic gresit sa ai 60 de ani, dar pur si simplu nu-mi vine sa cred. Timpul zboara mult prea repede.”, a mai spus ea.

Actrita a dezvaluit, de asemenea, ca are multi prieteni tineri, astfel ca si ea se simte tanara.

„Ma simt tanara. Am multi prieteni care au 30 de ani si nu ma gandesc la asta. Avem aceeasi varsta, eu asa consider.”, a marturisit actrita care este logodita cu Johnny McDaid, in varsta de 45 de ani.

Pe langa un job de baza, mai are si unul de suflet! Olga Chilat - o tanara creatoare digitala, care ilustreaza traditiile, practicile, personajele mitologice si explica de ce practicam aceste ritualuri: „Probabil multa lume confunda folclorul cu nostalgia fata de trecut sau refuzul de a accepta progresul” - FOTO

Articole din aceeasi categorie