13.10.2022
Orlando Bloom a fost la un pas de moarte in adolescenta. Actorul a povestit totul intr-un interviu emotionant: „Am fost norocos sa supravietuiesc” - VIDEO

Orlando Bloom este unul dintre actorii care au decis sa vorbeasca despre sanatatea mintala si despre traumele suferite de-a lungul vietii. Celebrul actor, acum in varsta de 45 de ani, a povestit un moment infricosator din perioada cand era doar un adolescent, marturisind ca a fost la un pas de moarte.

In timpul unui interviu oferit pentru UNICEF, realizat in sprijinul Zilei Mondiale a Sanatatii Mintale, care a avut loc pe 10 octombrie, starul de la Hollywood a povestit ca, atunci cand avea doar 19 ani, a cazut in gol de la o inaltime considerabila, eveniment care l-ar fi putut lasa paralizat sau chiar i-ar fi putut produce moartea.

„Cand aveam 19 ani, am cazut de la o inaltime de trei etaje, de la o fereastra, si mi-am rupt spatele. Am fost foarte norocos sa supravietuiesc caderii, deoarece maduva spinarii era inca intacta. Dupa ce m-am internat in spital, mi s-a spus in primele patru zile ca s-ar putea sa nu mai merg niciodata”, a povestit Orlando Bloom.

Agatha Mutsenietse are un nou iubit? Actrita a fost surprinsa in timp ce se saruta cu un interpret rus - FOTO

Accidentul din adolescenta l-a pus pe ganduri pe actorul din „Stapanul Inelelor” si l-a facut sa-si reevalueze comportamentul. „Acesta a fost intr-adevar inceputul a ceea ce a fost o calatorie lunga si dureroasa pentru mine in recunoasterea si intelegerea unora dintre modelele care au existat in viata mea, care m-au determinat sa am numeroase accidente”, a adaugat el.

Bloom a fost supus unei interventii chirurgicale la nivelul coloanei vertebrale si a unei terapii fizice intense dupa care a purtat un aparat pentru spate. Pe langa trauma fizica suferita, actorul s-a ales si cu o trauma la nivel psihic.

Anna Sedokova a dezvaluit ca sufera de o afectiune a pielii: „Trebuie sa dai o mie de dolari pe o injectie, pe care apropo nici nu o gasesti atat de usor” - FOTO

„As spune ca lunile de dupa cadere au fost o perioada destul de intunecata. Fiind o persoana care a fost intotdeauna foarte activa, m-am simtit foarte restrictiv dintr-o data. Pentru mine, accidentarea mi-a dat timp si spatiu sa-mi analizez viata, sa recunosc ce a fost bun si minunat in viata mea si sa fiu recunoscator pentru faptul ca m-am putut recupera”, a spus actorul.

Inca un motiv de suferinta! Fratele lui Boris Moiseev a recunoscut ca sotia sa este grav bolnava: „Acum astept un apel important”

Orlando Bloom sustine ca oamenii pe care ii avem langa noi sunt cei care fac diferenta, declarand ca fiecare dintre noi are responsabilitatea de a se asigura ca persoanele care ne sunt alaturi sunt bine. „Este atat de important sa ajungem la oameni, sa vorbim cu oamenii, sa gasim pe cineva pentru a crea posibilitatea de comunicare care sa conduca la transformare si schimbare. Incepe cu un moment, o conversatie, incepe cu o intrebare, „La ce te gandesti?””, a mai spus actorul.

Articole din aceeasi categorie