13.10.2022
Anna Sedokova a dezvaluit ca sufera de o afectiune a pielii: „Trebuie sa dai o mie de dolari pe o injectie, pe care apropo nici nu o gasesti atat de usor” - FOTO

Anna Sedokova nu ascunde nimic de fanii sai. Ea nu ascunde nici faptul ca are probleme de sanatate. Artista sufera de o boala din cauza careia corpul sau este acoperit cu pete. Iar pentru a trata aceasta boala, ea trebuie sa-si injecteze injectii care, potrivit ei, sunt foarte costisitoare. 

Recent, Anna Sedokova a inceput sa vorbeasca mai des despre boala sa. „Astazi, urticaria mea cronica mi-a dat un semn. Si pe zi ce trece, inghitind zeci de pastile, dar oricum fiind umflata si cu pete, se pare ca am inceput sa cred din ce in ce mai putin in dragoste si miracole”, a impartasit ea. 

,,NO BRA DAY”. Elibereaza-ti sanii timp de 24 de ore si marcheaza Ziua Internationala fara Sutien. Care sunt vedetele de la noi, dar si internationale care promoveaza aceasta miscare - FOTO

Anterior, boala sa s-a ameliorat pe o scurta perioada de timp. Insa zilele trecute, Anna s-a plans pe agravarea bolii sale. „Suntem din nou impreuna, suntem din nou alaturi. Eu si petele mele. Cand efectul injectiei trece si acesta, de obicei, dureaza cateva luni, orice atac de nervi este un declansator pentru un nou val de pete. Si aici fie trebuie sa iai pastile puternice, fie trebuie sa dai o mie de dolari pe o injectie, pe care apropo nici nu o gasesti atat de usor. Insa eu nu voi renunta, sunt puternica, ma descurca!”, a spus vedeta in varsta de 39 de ani. 

Mai tarziu, cantareata a adaugat ca si-a cumparat in sfarsit injectiile. „Le-am gasit. De fiecare data cand le injectez, ma gandesc la felul in care traiesc oamenii care nu au posibilitatea sa cumpere injectii de asa sume. Apreciez foarte mult oportunitatile pe care mi le-a oferit viata. Oportunitati la care eu lucrez incontinuu. Si de fiecare data cand fac aceasta injectie, eu dau de trei ori mai mult celor care intr-adevar au nevoie de ajutor. Misiunea mea va fi intotdeauna sa dau - din ce in ce mai mult”, a subliniat interpreta. 

Ksenia Borodina a aparut pentru prima data in public cu noul ei iubit! Vezi cine este si cum arata acesta - FOTO

Sedokova a spus ca medicamentul sau are si efecte secundare. „Acea seringa, cumparata cu multi bani, te poate scuti de angioedem, de alergie... Si acest medicament nu are un analog. Este un singur producator in toata lumea. Insa injectia, salvandu-te, iti distruge mult imunitatea. Totul este temportat, si asta tot”, a mentionat artista.

Si totusi, Anna este deprimata din cauza ca nu toti oamenii pot fi tratati cu acest medicament. „S-ar fi putut de facut acest medicament mai accesibil...”, a concluzionat ea. 

Articole din aceeasi categorie