13.10.2022
Agatha Mutsenietse are un nou iubit? Actrita a fost surprinsa in timp ce se saruta cu un interpret rus - FOTO

Se pare ca actrita Agatha Mutsenietse si-a gasit alesul. Acesta este cantaretul si actorul, cunoscut in special pentru serialul „Realinie Patani”, Vladimir Selivanov.

In luna aprilie a anului 2020, Agata Mutsenietse a anuntat pe pagina sa de Instagram, cu lacrimi in ochi, ca sotul sau Pavel Priluchnii a dat-o afara din casa pe ea si pe copiii lor si i-a luat telefonul mobil. De asemenea, actrita a mentionat ca sotul sau era beat in acel moment. In curand, cei doi au divortat. 

In prezent, fostii soti deja au uitat de nemultumirile din trecut si intretin relatii de prietenie de dragul copiilor lor. Ambii si-au gasit in sfarsit fericirea, insa deja separat. Pavel imediat a inceput o relatie noua, in timp ce Agata a decis sa ia o pauza de la relatii si si-a dedicat timp ei insisi, copiilor sai si carierei. Ea a recunoscut ca a avut relatii in tot acest timp, insa niciuna nu a fost serioasa.

Anna Sedokova a dezvaluit ca sufera de o afectiune a pielii: „Trebuie sa dai o mie de dolari pe o injectie, pe care apropo nici nu o gasesti atat de usor” - FOTO

Cu toate acestea, recent, pe retelele sociale, a aparut o fotografie in care actrita si Vladimir Selivanov, cunoscut pentru rolul sau din „Realinie Patani”, se saruta. Ambii artisti au fost recent la Nalcik. 

Actrita inca nu a comentat zvonurile despre noua sa relatie, insa Selivanov a mentionat ca este foarte bucuros ca a cunoscut-o pe Agata. 

„Intr-adevar eu si Agata am mers impreuna la Nalcik. Nu putem ascunde nimic de voi. Cred ca in cateva zile vom face o declaratie oficiala...”, a spus actorul.

De asemenea, Vladimir a sugerat ca el si Agata nu au doar relatie colegiala: „Sunt foarte bucuros ca am cunoscut-o. Ea este 100% persoana mea”.

Inca un motiv de suferinta! Fratele lui Boris Moiseev a recunoscut ca sotia sa este grav bolnava: „Acum astept un apel important”

Toate acestea sunt vesti bune, dar... Selivanov are sotie si o fiica. Stiri despre divortul celor doi nu sunt si chiar recent, sotia actorului a postat un videoclip in care fredoneaza noul hit al sotului ei. Sa fie acesta un PR banal?

Articole din aceeasi categorie