06.11.2023
Omagiul emotionant adus lui Matthew Perry la inmormantarea sa. Momentul in care familia si actorii din „Friends” au izbucnit in lacrimi - FOTO

Matthew Perry a fost inmormantat de familie si prieteni.

Familia si prietenii lui Matthew Perry au izbucnit in lacrimi dupa ce un cantec emotionant al lui Peter Gabriel, care a inspirat mult timp persoanele care se lupta cu dependenta, a fost interpretat ca nota de final la inmormantarea actorului, la care au participat si colegii sai din Friends.

Matthew Perry a fost inmormantat

Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer si Matt LeBlanc s-au imbracat in costume negre si au avut un aer sumbru in timp ce se pregateau sa isi ia ramas bun de la Perry la cimitirul Forest Lawn din Los Angeles, in cadrul unei ceremonii private.

In timp ce funeraliile se apropiau de final, a fost difuzata o interpretare a piesei Don’t Give Up a lui Peter Gabriel, care include versurile: „Nu mai exista lupta sau asa se pare, Sunt un om ale carui vise au fost parasite de toti, Mi-am schimbat fata, mi-am schimbat numele, Dar nimeni nu te vrea cand pierzi”.

 

In mod sfasietor, cantecul contine si versurile: „Nu renunta, pentru ca ai prieteni, Nu renunta, nu esti singur, Nu renunta, nu ai de ce sa-ti fie rusine, Nu renunta, inca ne ai pe noi”. Melodia, scrisa de fostul solist al trupei Genesis, Gabriel, o are in distributie si pe cantareata britanica Kate Bush.

Perry, care a vorbit deschis despre lupta sa de o viata cu dependenta de alcool si droguri, a fost gasit mort intr-o cada cu hidromasaj din casa sa din Los Angeles, sambata trecuta. Apropiatii sai au declarat ca era treaz si se simtea bine cu putin timp inainte de deces.

Mama sa in lacrimi, Suzanne Morrison, in varsta de 84 de ani, si tatal vitreg al jurnalistului Dateline, Keith, in varsta de 76 de ani, au fost prezenti la evenimentul privat, la fel ca si tatal sau, John Perry, in varsta de 82 de ani. Keith Morrison a fost unul dintre purtatorii de sicriu.

Motivul pentru care Matthew Perry nu a fost niciodata casatorit. Printre iubitele celebre s-a numarat Julia Roberts

Cauza mortii lui Perry nu este cunoscuta inca, dar testele toxicologice initiale au aratat ca nu existau metamfetamina sau fentanil in organismul sau.

Actorii din Friends, devastati de moartea colegului lor

Colegii din „Friends” ai lui Matthew Perry au dat o declaratie comuna in urma mortii subite a iubitului lor coleg de distributie. Perry l-a interpretat pe Chandler Bing in serialul de succes care a rulat timp de 10 ani inainte de a se incheia in 2004 si care a fost urmarit de oameni in numar record.

Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox si Matt LeBlanc au dat impreuna o declaratie pentru People, in care au exprimat durerea si socul prin care trec in aceste momente. De asemenea, colegii lui Perry au transmis ca au nevoie de un moment pentru a plange moartea iubitului lor prieten.

Primele rezultate ale autopsiei lui Matthew Perry. Ce au descoperit anchetatorii

„Suntem cu totii complet devastati de pierderea lui Matthew. Am fost mai mult decat niste colegi de distributie. Suntem o familie. Sunt atat de multe de spus, dar chiar acum ne vom lua un moment pentru a plange si a procesa aceasta pierdere profunda. In timp vom spune mai multe, cand si cum vom fi capabili. Deocamdata, gandurile noastre si dragostea noastra sunt alaturi de familia lui Matty, de prietenii sai si de toti cei care l-au iubit in intreaga lume”, au declarat luni Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox si Matt LeBlanc intr-o declaratie pentru People.

Articole din aceeasi categorie