30.10.2023
Motivul pentru care Matthew Perry nu a fost niciodata casatorit. Printre iubitele celebre s-a numarat Julia Roberts

Fanii „Friends” deplang moartea actorului Matthew Perry, interpretul genialului Chandler Bing. Acesta, desi a avut relatii amoroase cu o serie de celebritati, nu a fost niciodata casatorit si nu a avut copii.

Cel mai apropiat moment de casatorie a fost logodna actorului cu Molly Hurwith, in 2020. Perry, care avea 51 de ani la acea vreme, a inceput o relatie cu tanara de 28 de ani, care este unul dintre managerii lui, in 2018. Doi ani mai tarziu, o cerea de sotie pe „cea mai grozava femeie din lume”. Relatia insa nu a mers. „Unele lucruri pur si simplu nu merg si acesta este unul din ele. Ii urez lui Molly toate cele bune”, a declarat actorul pentru People.

Inainte de logodna sa, Perry a avut o serie de iubite mai mult sau mai putin celebre: Julia Roberts (intre 1995 si 1996), Yasmine Bleeth in 1996, Neve Campbell in 1998, Maeve Quinlan (2002-2003), Lauren Graham in 2003, Rachel Dunn (2003 -2005) si Lizzy Caplan (2006 - 2012).
In cartea sa autobiografica, Perry marturisea: „De asta ma tem, de asta ma despart de ele. Le parasesc primul pentru ca am impresia ca or sa ma anihileze”.

Horoscop 30 octombrie 2023. Zodia care va avea o zi excelenta pe plan amoros

Acesta mai mentiona ca spera sa-si gaseasca o partnera care se se sustina singura financiar, pentru ca femeile care ii voiau averea ”l-au ars” in trecut.

Matthew Perry a murit la 54 de ani! Care este cauza mortii. Toti prietenii sunt „in stare de soc”

Nu numai ca nu a fost casatorit, dar Matthew Perry, care a murit la casa lui din Los Angeles, nu are niciun mostenitor. Acesta marturisea ca isi doreste sa fie tata. „Cred ca as fi un tata grozav, chiar cred. Am crescut cu o multime de copii in jur si abia astept sa am si eu”.

Articole din aceeasi categorie