02.11.2023
Primele rezultate ale autopsiei lui Matthew Perry. Ce au descoperit anchetatorii

Ancheta privind moartea subita a lui Matthew Perry continua.

Moartea lui Matthew Perry nu a fost rezultatul unei supradoze de fentanil sau metamfetamina, arata primele rezultate ale autopsiei. Potrivit TMZ, anchetatorii vor continua sa efectueze teste mai elaborate in cadrul examenului toxicologic pentru a stabili cauza mortii.

Publicatia mai anunta si ca toate aceste masuri ar putea dura cateva luni bune. Pana cand se va ajunge la o concluzie oficiala, familia va putea lua acasa trupul neinsufletit al actorului.

In casa lui Perry au fost gasite mai multe medicamente eliberate pe baza de reteta. Chiar daca i-au fost prescrise pentru diferitele afectiuni cu care se confrunta si au fost depozitate in flacoane corespunzatoare, specialistii le vor include in ancheta.

Capitanul politiei din Los Angeles, Scot Williams, a declarat duminica ca va dura ceva timp pana cand vor putea determina cauza mortii actorului.

„Cauza mortii ar putea sa nu fie cunoscuta pentru o perioada de timp, dar, in acest moment, nu se suspecteaza un act criminal”, a spus Williams, potrivit New York Post.

Conform TMZ, Matthew Perry s-ar fi inecat sambata, 28 octombrie, in jacuzzi-ul din resedinta sa din Los Angeles. Familia actorului a oferit prima declaratie pe marginea acestui subiect, marturisind pentru publicatia People ca „are inima franta.”

Produsul care costa mai putin de 5 lei si te poate scapa de problema caderii parului. Cum poate fi folosit

„Avem inima franta de pierderea tragica a fiului si fratelui nostru iubit. Matthew a adus atat de multa bucurie in lume, atat ca actor, cat si ca prieten. Voi toti ati insemnat atat de mult pentru el si apreciem dragostea pe care ne-o aratati.”

Perry a fost sincer in legatura cu problemele sale cu drogurile si alcoolul, dupa ce a mers pentru prima data la dezintoxicare in 1997 pentru ceea ce s-a spus ca a fost o dependenta de medicamente pentru durere dupa un accident de schi nautic. Dupa aceasta prima perioada, actorul a mai mers la dezintoxicare in 2001 si 2011. El a declarat in 2016 ca nu-si aminteste sa fi filmat trei sezoane din Friends.

„La un moment dat, lucrurile devenisera atat de rele incat nu le-am mai putut ascunde si toata lumea si-a dat seama ce se intampla cu mine”, a povestit Matthew Perry in urma cu ceva timp.

Actorul a mai dezvaluit si ca in urma cu cinci ani, starea lui de sanatate era atat de grava, incat medicii i-au dat doar 2% sanse de supravietuire. In plus, Matthew Perry a adaugat si ca a fost in coma timp de doua saptamani si ca a ramas internat in spital pret de cinci luni. Consumul excesiv de opioide i-a afectat atat de tare colonul incat a fost nevoit sa foloseasca pungi drenabile timp de noua luni.

Iuliana Beregoi si-a marit buzele? Ce a povestit interpreta: „Am inceput sa ma iubesc mai mult” - FOTO/VIDEO

„Medicii au spus familiei mele ca am sanse de 2% sa traiesc. Am fost conectat la un aparat numit ECMO, care face toata respiratia pentru inima si plamanii tai. Nimeni nu supravietuieste unui astfel de lucru”, a declarat actorul anul trecut pentru People.

Anul trecut, faimosul actor a vorbit onest despre cum ar vrea sa fie tinut minte dupa moartea sa.

„Mi-ar placea sa fiu tinut minte ca cineva care a trait bine, a iubit bine, a fost un cautator”, a spus Perry in noiembrie 2022 in cadrul podcast-ului Q with Tom Power.

Apoi, cand a fost intrebat de gazda emisiunii care este mostenirea pe care vrea sa o lase in urma, actorul din Friends a raspuns:

„Cel mai bun lucru la mine, fara indoiala, este ca, daca un alcoolic sau un dependent de droguri vine la mine si ma intreaba: „Ma ajuti?”, pot sa spun da, sa continui si sa fac acest lucru. Cand voi muri, nu vreau ca Friends sa fie primul lucru mentionat. Vreau ca acesta sa fie primul lucru mentionat si voi trai tot restul vietii mele dovedind asta”.

Articole din aceeasi categorie