18.04.2022
Oligarhul din Rusia, Roman Abramovich a plecat la Kiev! Vezi care este motivul

Roman Abramovich a fost implicat in negocierile pentru pace dintre Rusia si Ucraina, care nu au avut, insa, efectul dorit.

Ultima runda de negocieri a avut loc pe 29 martie, la Istanbul, unde a fost si Roman Abramovich, dar Vladimir Putin a anuntat ca discutiile au fost sistate si ca atacurile vor continua.

Roman Abramovich se pare ca nu a fost descurajat de pozitia lui Vladimir Putin si a decis sa plece la Kiev, scriu americanii de la Bloomberg.

De la modele Playboy care curata cartofi in adaposturi anti-bombe, pana la prezentatori TV care au creat locuri temporare pentru aceasta perioada. Vezi cum s-au implicat persoanele publice din Ucraina in razboi si modalitatea inedita prin care ajuta - FOTO/VIDEO

In Capitala, oligarhul rus s-ar fi intalnit cu mai multe persoane implicate in rundele trecute de discutii, din tabara ucraineana, pentru stabili cai prin care negocierile pentru pace pot fi reluate.

Roman Abramovich, cunoscut drept un apropiat al lui Vladimir Putin, ceea ce a dus la sanctiunile impuse de Marea Britanie, printre care si decaderea din pozitia de conducere a clubului Chelsea, a fost implicat in discutiile pentru pace inca de la inceputul razboiului, la cererea lui Volodimir Zelenski, scrie sursa citata.

Miss Ucraina 2021, Anna Nepliah - acuzata ca si-a tradat patria. Modelul a raspuns haterilor: „Ma bucur ca in voi s-a trezit patriotismul”

La finalul lunii martie, Volodimir Zelenski chiar i-ar fi cerut lui Joe Biden, presedintele american, sa nu-l treaca pe Roman Abramovich pe lista oligarhilor rusi sanctionati de SUA.

Motivul apelului facut de Volodimir Zelenski ar fi chiar rolul de mediator al lui Roman Abramovich din negocierile pentru pace.

Articole din aceeasi categorie