15.04.2022
Miss Ucraina 2021, Anna Nepliah - acuzata ca si-a tradat patria. Modelul a raspuns haterilor: „Ma bucur ca in voi s-a trezit patriotismul”

Modelul in varsta de 27 de ani a raspuns emotionat la criticele internautilor care o acuza ca ea nu intreprinde nici o actiune pentru a sprijini Ucraina. 

Modelul a parasit Ucraina in primele zile ale razboiului. Ea isi arata viata sa din strainatate pe retelele de socializare. Acest lucru a devenit obiectul criticilor din partea ucrainenilor care au ramas in tara. 

Cu toate acestea, Miss Ucraina a decis sa raspunda haterilor care o acuza de tradare a patriei. 

„Ucraina nu va ingenunchea niciodata!” Monatik a lansat o noua piesa dedicata eroilor ucraineni: „Intotdeauna am fost impotriva razboiului” - VIDEO

„Sunt foarte bucuroasa ca multi oameni au trezit in ei adevaratul patriotism si ca ne-am dat seama cu totii ca nu exista nimic mai bun decat casa noastra din Ucraina. In mine patriotismul nu s-a trezit. El nu dormea, el mereu a fost treaz”, a spus Nepliah pe pagina sa de Instagram. 

Potrivit Annei, inainte de razboi ea a avut ocazia sa se mute in alta tara - Londra, Elvetia, Franta, Cipru si chiar Rusia. Insa, modelul nu a facut acest lucru si, chiar daca pleca, ea mereu se intorcea in Kievul sau natal. 

Fata a subliniat ca isi iubeste tara nu doar o zi sau atunci cand este totul bine in ea. 

A uimit internautii cu fotografiile sale! Fosta prim-ministra a Ucrainei, Iulia Timosenko, si-a facut un selfie in fata unui panou publicitar pe care era scris: „Nava ruseasca, ai ajuns?”- FOTO

„In acest context am primit ofense de tot felul. Incepand cu faptul ca eu nu curat cartofi pentru soldatii ucraineni, vorbesc limba rusa, am plecat in Europa. Si de ce am multe haine cu mine, ci nu doar un costum sportiv, cand alti oameni au fugit fara nimic. Sau: „saraca, in Paris ea se simte rau si a mers in Bali, sa stea la soare”. Culmea a fost: „tu asculti piese in limba rusa, atunci du-te in Rusia”, a impartasit Anna. 

Anna Nepliah a mai spus ca in timpul razboiului ea nu a castigat bani din blogging. In acelasi timp, ea a donat Ucrainei peste 100.000 de hrivne din fondurile proprii.

Miss Ucraina ii indeamna pe ucraineni sa nu se jignesca unii peste altii si sa infrunte impreuna inamicul, indiferent de locul in care ei se afla - in strainatate sau in Ucraina.

De la modele Playboy care curata cartofi in adaposturi anti-bombe, pana la prezentatori TV care au creat locuri temporare pentru aceasta perioada. Vezi cum s-au implicat persoanele publice din Ucraina in razboi si modalitatea inedita prin care ajuta - FOTO/VIDEO

Anna Nepliah a fost in Franta, iar acum este in Bali. In timpul sederii ei la Paris, modelul a relatat ca s-a despartit de prietenul sau rus. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie