15.04.2022
De la modele Playboy care curata cartofi in adaposturi anti-bombe, pana la prezentatori TV care au creat locuri temporare pentru aceasta perioada. Vezi cum s-au implicat persoanele publice din Ucraina in razboi si modalitatea inedita prin care ajuta - FOTO/VIDEO

Odata cu inceputul razboiului, fiecare ucrainean si-a asumat responsabilitatea si a ajutat societatea in care locuieste cu ce a putut. Private de aceasta obligatie de cetatean nu au fost nici vedetele si persoanele publice din Ucraina, care au demonstrat solidaritate si ajutor prin actiunile de voluntariat sau prin implicarea directa in razboi.

Celebritatile ucrainene au ales o varietate de moduri de a ajuta in timpul razboiului. Unii au continuat sa fie creativi si sa sustina concerte, iar altii s-au recalificat si s-au oferit voluntari.

Iata cateva din numele celor implicati trup si suflet: 

Lesea Nikityuk

Prezentatoarea TV si bloggerita Lesea Nikityuk s-a mutat de la Kiev la Khmelnytsky. Acolo a organizat un centru de ajutor la scoala unde a studiat candva. 

Centrul accepta aproximativ 50 de familii pe zi. Ei petrec de obicei acolo noaptea, iar mai tarziu se muta in locuinte in Hmelnytsky.

Dasha Astafieva

Starul Playboy, model si cantareata ucraineana in timpul razboiului s-a recalificat ca voluntar. Ea a ramas la Kiev. Acolo, Dasha curata legume, spala vase si pregateste mancare pentru aparatorii Fortelor Armate.

Tot mai multe vedete il critica pentru tacerea sa! Ce parere are actorul ucrainean Mihail Pshenichnii despre comicul Nurlan Saburov

Irina Fedyshyn

Cantareata ucraineana a ramas in Ucraina. Ea locuieste in Lviv, unde este voluntara. Adesea vedeta poate fi gasita tesand plase. Ea isi implica chiar si copiii in munca si ajujta la pragatirea mancarii pentru cei care au nevoie.

MELOVIN

Artistul MELOVIN a devenit voluntar in timpul razboiului din Ucraina. Echipa sa BIG HOUSE MELOVIN a devenit, de asemenea, un punct focal pentru asistenta. Membrii echipei strang fonduri pentru a cumpara echipament pentru aparatori si pentru a ajuta familiile care necesita ajutor special.

„Razboiul nu inseamna doar sa detii arme si sa fii in frunte. Este si un razboi informational, asa ca ne luptam pe retelele de socializare si raspandim fapte adevarate pentru rusi, la care pur si simplu nu se poate ajunge, dar incercam sa o facem”, a spus el. 

Interpreta Lolita considera ca este tradata de patria sa! Artista si-a luat familia la Moscova si nu stie daca se va mai reintoarce in Ucraina: „Eu nu am scris scrisori de pocainta prin care sa imi permita sa merg in Ucraina..” - FOTO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie