14.12.2022
Anatolie Melnic - barbatul care isi alinta fetele! „Trebuie sa-i dai femeii tale tot ce ea vrea. Ele merita”. Ce povesteste fiica lui, Kamelia - VIDEO

In cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost invitata Kamelia Melnic, care a venit alaturi de tatal sau, prezentatorul emisiunii „Gusturile se discuta” Anatolie Melnic. Tanara interpreta a cantat noua sa melodie „Inima mea bate”. De asemenea, invitatii au discutat despre acest an, despre realizarile pe care le-au avut si cum a fost in generala acesta. 

„Eu am decis sa cant piesa asta. I-am aratat-o mamei si lui tata si ei au fost de acord. Eu mai intai am vrut piesa lui Irina Rimes, dar tata mi-a zis ca acolo este despre altceva”, a explicat Kamelia Melnic. 

„Ea inca nu are varsta pentru varianta Rimes. Acolo e cumva putin mai confuz, mai matura e piesa, sunt cuvinte mai complicate. Si am decis sa trecem la piesa asta veche a noastra”, a adaugat Anatolie Melnic. 

Natalia Gordienko - zi de nastere de neuitat! Vezi ce tematica deosebita a avut petrecerea interpretei, dar si ce vedete au fost invitate - FOTO/VIDEO

Recent a fost Sfantul Andrei, insa Anatolie nu-si face griji, caci ei traiesc in apartament. „Noua doar usa poate sa ne-o fure, insa nu vor reusi. Daca traiam in sat, era alta treaba. Era jale mare, dormea tata la poarta. Eu niciodata nu am furat porti. Nu credeam in traditiile astea. Ca sa o scoti, trebuie sa o pui la loc. Dar eu, cand aveam 14-15 ani eram slabut si daca scoteam poarta, trebuia sa o pun inapoi trei zile. Eu nu i-am furat poarta Tatianei, am furat-o pe ea direct”. 

Pe masura ce creste, Kamelia devine o adevarata domnisoara. Aceasta, impreuna cu mama sa, merg adesea sa se alinte putin, sa-si faca diferite chestii de fete. „Dar depinde de ce eveniment avem, zi de nastere, concert. Ma fac putin mai frumoasa. Tata plateste totul, insa e secret cat”. 

„Cand ai astfel de femei in familie, nu trebuie sa-ti para rau niciodata. Pana acum un an, doi, intram intr-un magazin si stiam ca scap cu una. Acum, cand mergem la magazin, eu le las sa umble, sa se uite. Dar, niciun barbat nu trebuie sa se planga niciodata atunci cand ea vrea ceva. Trebuie sa-i dai femeii tale tot ce ea vrea. Ele merita”, a afirmat Anatolie Melnic. 

Scandalul continua? Emilian Cretu - o noua parodie pe seama lui Tany Vander: „Mama si problemele ei… un adevarat calvar” - VIDEO

In prezent, Kamelia este foarte solicitata. Aceasta canta la diferite evenimente publice si private si din aceasta cauza lipseste des de la ore. „Depinde de situatie. De obicei mama negociaza cu profesorii”. 

Acest an, pentru Anatolie a fost unul plin de emotii pozitive. Recent, prezentatorul a mers la o familie si le-a facut o surpriza frumoasa. „Pe Instagram eu de fiecare data cand dau un premiu sau cauta familia, intai pun sa voteze lumea dintre regiuni doar una. Lumea a votat Criuleniul si am mers cu sotia pe acolo, ca sa vedem cine are nevoie de un gard si o poarta. Si intamplator, am dat de fetele astea doua, care veneau de la magazin. Le-am intrebat cine traieste aici fara sa ne dam seama ca ele au fost alea care au fost trimise. Dupa care, incet am inceput sa le intrebam de situatia lor. Mi-a zis ca nu au tata, ca parintii au divortat. Sotia imi spunea ca Dumnezeu o sa ni le trimita si o sa ni le arate. Culmea e ca atunci cand ne-am intalnit sa vorbim cu mama, s-a apropiat si tatal lor de noi. El m-a luat la o parte si m-a intrebat ce vreau si eu i-am spus ca vreau sa imbrac fetele astea si el mi-a zis ca nu se merita sa le ajut, sa le dau pace. Tin minte ca atunci cand ne intorceam acasa, nu am vorbit cu sotia vreo 10-15 minute, eram ambii socati de aceasta situatie. Noi am luat fetele, le-am dus in Chisinau, le-am dus la mall, pentru prima data au vazut scarile, a fost primul hamburger pentru ele. Am emotii de la chestia asta. Le-am dus la film. Ca sa terminam gardul, fetele trebuiau sa doarma in Chisinau. I-am zis sotiei ca sa le gazduim la noi. Sotia a ramas de acord. Am mancat zeama, s-au jucat cu Kamelia. Insa eu nu am terminat-o inca cu ele. Am de gand sa intru si in casa, sa repar, sa-mi termin sufleteste toata treaba asta, ca sa fie sufleteste”. 

„Acum cineva incearca sa-mi sparga contul de Facebook, Instagram. Am si eu o rugaminte. Mai am doua proiecte pana in ianuarie. Am de dat la 50 de copii din Moldova haine si incaltaminte, mai am de dus pe cineva la stomatologie, dupa care puteti sa spargeti, ca eu voi fi in vacanta”, a adaugat Anatolie Melnic. 

Pentru prezentator, acest an al Gusturilor se Discuta a fost: „Spre deosebire de anul trecut, anul asta a fost o emisiune mai linistita, mai calma, acum sunt mai cuminte, mai retras de la glumele piparate”. 

Imagini de colectie! Gabriella Damir, fotografie emotionanta alaturi de mama si soacra sa - FOTO

In acest an, Kamelia vrea de la Mos Craciun: „Inca nu m-am gandit ce vreau, insa pana cand vreau ca familia mea sa fie sanatoasa”. 

 „Eu in fiecare an imi pun aceeasi dorinta, care se implineste de fiecare data. Eu in fiecare an, de 11 ani, imi pun acceasi dorinta - ca familia mea sa fie sanatoasa si fericita. Pe prima plan e stabilitatea familiei”, a spus Anatolie Melnic. 

Articole din aceeasi categorie