14.12.2022
Fii stralucitoare in noaptea de Revelion! Alege corect tinuta ideala pentru seara dintre ani cu ajutorul stilistei Xenia Bugneac, care stie cu siguranta secretul unui look perfect - VIDEO

Cu cat se apropie mai mult noaptea dintre ani, cu atat e mai clar unde o vom petrece si cum. Pentru femei, una dintre cele mai mari preocupari este ce vor purta de Revelion, asa ca stilista Xenia Bugneac ne-a pregatit cateva recomandari pentru a intra cu stil in 2023. Ce culori ne punem in noaptea dintre ani si cum alegem dresurile potrivite, afla din reportajul ce urmeaza, marca O Seara Perfecta. 

„Daca va puneti deja intrebarea ce purtam in anul 2023, anul iepurelui de apa. Se zice ca iepurele iubeste nuantele linistite, iubeste confortul. Respectiv mergem pe nuantele de gri, albastru si tote derivatele acestei culori. De asemenea, si albul, care reda luxul. Institutul Pantone pentru acest an a desemnat culoarea anului - Viva Magenta, un mix dintre rosu si roz. E o culoare curajoasa si fetele care au curaj de a o purta in noaptea dintre ani, indiferent ca iepurele nu iubeste culorile stridente”, Xenia Bugneac, stilista. 

Anatolie Melnic - barbatul care isi alinta fetele! „Trebuie sa-i dai femeii tale tot ce ea vrea. Ele merita”. Ce povesteste fiica lui, Kamelia - VIDEO

Stilista ne indeamna sa evitam anumite culori, pentru a pasi cu dreptul in noul an.

„Nuantele de neon le exludem in noaptea dintre ani, iar daca totusi suntem adepta acestor nuante si ne dorim ceva neon, putem mixa in accesorii, care joaca la fel un rol important in fiecare tinuta. Este showroom-ul meu preferat. Prietena mea are un gust rafinat la tinutele de seara si nu doar, caci aici gasiti atat tinute de seara, cat si casual. Inainte de sarbatori se va reinnoi colectia, asa ca fiecare femeie va gasi ceva potrivit pentru seara de Revelion”, Xenia Bugneac, stilista. 

Locatia este unul dintre criteriile de care tinem cont atunci cand alegem tinuta potrivita pentru Revelion.

„Poate sunt femei care nu vor sa intalneasca anul nou acasa. Sunt fete care doresc sa-l intalneasca intr-un club de noapte. Le sugerez sa opteze pentru tinute indraznete. Poti opta pentru violet, roz, fucsia, rosu. Nuantele acestea confera sexualitate. In fiecare an noi purtam rochii cu straluci, cu perle, ceea ce este atemporal”, Xenia Bugneac, stilista. 

Iar femeile care nu stiu ce vor purta la petrecerile de la serviciu... „Pot opta pentru costume care nu sunt tocmai office, dar au elemente chic. Va va scoate din zona de sobrietate, va va conferi stil, rafinament. Orice tip de rochie poate fi simpla, insa daca o accesorizam, ea va fi chic”. 

Natalia Gordienko - zi de nastere de neuitat! Vezi ce tematica deosebita a avut petrecerea interpretei, dar si ce vedete au fost invitate - FOTO/VIDEO

Alegerea dresurilor potrivite poate fi o problema, daca nu esti atenta la cateva detalii.

„Dragi femei, nu purtam dresuri daca avem o rochie fara maneci. Ori alegem dresuri 10 den, sa fie mega transparente. Nu optam pentru dresuri negre. Daca nu-i alegeti corect, va fi o greseala fatala”, Xenia Bugneac, stilista. 

Articole din aceeasi categorie