27.02.2022
Olga Verbitchi - a vorbit despre situatia tensionata din Republica Moldova, in contextul invadarii Ucrainei de catre Rusia: „Sunt oprite masini pe strada”

Tensiunile dintre Rusia si Ucraina au atins apogeul joi dimineata, cand trupele militare rusesti au atacat bazele ucrainene. Locuitorii din Kiev si alte orase au format cozi de kilometri intregi pe strazi in incercarea de a fugi din oras sau chiar din tara. In tot conflictul din Ucraina este prinsa si Olga Verbitchi, o fosta concurenta X Factor si Bravo, ai stil! Celebrities!, care a povestit imaginea terifianta din zona.

„Noaptea asta au inceput bombardamentele, s-au auzit pana la noi pe teritoriu. Pe moment in Ucraina situatia este grava, oamenii sunt invadati, sunt oprite pe strazi masini ca sa duca barbatii intre 16 si 50 ani sa lupte pentru tara, sa se apere. Ucraina nu isi doreste razboi, dar nu au incotro. Deja au intrat rusii in Transnistria, si posibil ca pana maine sa fie invadata si Republica. Vamele sunt pline, ucrainenii suntadapostiti de noi!”, a declarat Olga Verbitchi pentru cancan.ro.

Si-a dorit o fetita, dar s-a ales cu mai multe deodata! Gestul puternic pe care l-au facut Nina si Emilian Cretu: „La moment, in casa noastra stau cinci fetite si cinci maturi” - VIDEO

Republica Moldova a anuntat ca isi va inchide spatiul aerian, ca urmare a invaziei ruse pe teritoriul Ucrainei. Astfel, autoritatile au demarat alaturi de mai multi lideri mondiali crearea unei coalitii anti-Putin. Cozile lungi s-au format deja la granitele tarii, iar mii de masini sunt asteptate sa intre in tara.

Olga Verbitchi a marturisit ca este socata de ceea ce intampla si a descris situatia de la vama. Cantareata a spus ca soldatii din Republica Moldova se pregatesc pentru apararea spatiului, insa oamenii se tem de o invazie.

Fosta Miss Ucraina s-a inrolat sa apere Kievul! Cine este Anastasia Lenna?

„Ai mei sunt ok, relativ. Speriati, clar! Eu sunt socata si incerc sa strang informatii cat mai multe! Suntem in stare de urgenta. Soldatii se pregatesc de eventuala aparare a teritoriului. Si s-au deschis vamele ca sa vina acasa toti moldovenii care se afla in Ucraina!”, a adaugat Olga Verbitchi.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie