27.02.2022
Fosta Miss Ucraina s-a inrolat sa apere Kievul! Cine este Anastasia Lenna?

O fosta Miss Ucraina a renuntat la rochii, bijuterii si haine scumpe si a pus mana pe arma pentru a lupta impotriva armatei rusesti care vrea sa cucereasca Ucraina.nastasia Lenna, gata sa isi apere tara.

Anastasia Lenna, de 31 de ani, a castigat un concurs national de frumusete si a devenit vedeta internationala datorita paginii ei de Instagram, urmarite de sute de mii de fani din intreaga lume.

Frumoasa ucraineanca Anastasia Lenna a castigat concursul de Miss Grand Ucraina in 2015 si a inceput sa pozeze in diferite campanii publicitare. Treptat a devenit o rasfatata a lumii bune din Ucraina si a fost angajata de o mare companie din Turcia pe post de Manager de Relatii cu Publicul. Dupa inceperea razboiului din tara ei, ea a postat cateva fotografii in care tine in mana o arma Airsoft si a mentionat ca o va inlocui cu una adevarata pentru ca ”nu mai este vremea pentru arme de jucarie”. Conform daily Star, frumoasa Anastasia a revenit in tara ei, parasind Turcia la scurt timp dupa invazia ruseasca.

„Pacea este singura cale!”: Stephen King, Jared Leto, Cardi B si alte vedete occidentale - despre evenimentele din Ucraina

Incepand de sambata 26 februarie, Anastasia a inlocuit fotografiile sexy de pe contul ei cu imagini de pe frontul din Ucraina. Socul a fost imens pentru fani si peste 40.000 dintre acestia si-au exprimat solidaritatea fata de poporul ucrainean. Lenna a subliniat ca s-a inrolat ca voluntar in armata ucraineana si va efectua misiuni de protejare a civililor si de aparare a capitalei. Ea le-a transmis personal un mesaj trupelor rusesti: „Oricine va trece granita Ucrainei cu intentia de a invada va fi ucis”. Anastasia s-a inrolat pentru ca armata ucraineana e depasita numeric de cea rusa si vrea sa echilibreze balanta, chiar daca recunoaste ca nu este un ”tragator cu pusca de elita”.

Sofia Vicoveanca plange pentru Ucraina. Artista a mai trecut printr-un razboi: „Retraiesc toate momentele de amar”

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie