25.02.2022
Olga Tapordei - despre clipele inspaimantatoare traite la Kiev si drumul spre casa: „Am trecut pe la o vama mai putin populara, cred ca erau 20 de masini, iar vamesii sunt de apreciat, au fost foarte rapizi” - VIDEO

Pe 24 februarie, prima zi de razboi, Olga Tapordei a reusit sa revina in Republica Moldova dupa ce se afla la Kiev. Mai multe despre aceasta experienta infernala a povestit chiar ea intr-o transmisiune directa in cadrul emisiunii O Seara Perfecta. 

Femeia de afaceri a povestit ca a fost trezita dimineata de sotul sau: „Mi-a zis scumpa, trezeste-te s-a inceput razboiul. Dupa care cred ca in 7-10 minute eram deja jos cu toate lucrurile. Oamenii erau deja pe holuri, era multa panica, unii doar in ciorapi caci nu reusisera nici sa se incalta. Alti oameni au venit sa-i evacueze pe prietenii lor care erau in hotel. Cand am iesit afara si incarcam lucrurile in masina deja tot mai mult se auzeau bubuituri, era totul ca intr-un film.” 

Ea a povestit ca de indata ce a iesit din curtea hotelului a vazut acel trafic infernal, pe care niciodata nu l-a mai vazut la sase dimineata la Kiev. „Niciodata in viata nu am putut sa-mi imaginez ca in secolul XXI o sa traim o astfel de experienta. Noi efectiv doua ore am mers in tacere, ne era frica si sa respiram” a mai adaugat ea.

Nu si-a putut stapani lacrimile! Diana Mocanu - momentele pe care nu le va uita niciodata, dupa ce tocmai a revenit din mijlocul razboiului: „Cel mai tare imi parea rau de oamenii care au ramas in Ucraina” - VIDEO

„Vorbeam acum cu Bogdan cand am intrat in Republica Moldova, ca daca noi nu era sa fim acolo, nu intelegeam si percepeam ce se intampla, pentru ca oamenii erau panicati, la magazine erau cozi de kilometri si se turnau doar cate 20 de litri de carburat, iar mai multe banci au blocat conturile oamenilor si ei nu puteau sa achite. Cand vezi toate astea intelegi ca nu este nicio gluma, iar pe deasupra mai zboara si avioane deasupra ta si auzi bubuituri, e un scenariu de film pentru mine.”  ,a afirmat femeia de afaceri.

Aceasta spune ca se considera niste norocosi, intrucat daca se porneau cu jumatate de ora mai tarziu nu mai puteam iesi din Kiev. „Trebuie sa recunosc ca am fost niste norocosi, pentru ca dupa 30 de minute distanta de la ora in care noi ne-am pornit, prietenii nostri nu au mai reusit sa paraseasca Kievul, era blocat absolut tot orasul. ” 

Totodata ea a povestit ca mers pe la o vama mai putin cunoscuta, unde atat vamesii ucraineni cat si cei moldoveni faceau foarte repede totul si lucrau operativ si eficient.

Vedetele din Rusia - impotriva razboiului cu Ucraina! Ce au postat pe retelele de socializare Valerii Meladze, Olga Buzova: „Astazi s-a intamplat ceea ce nu trebuia sa se intample niciodata” - FOTO/VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie