24.02.2022
Vedetele din Rusia - impotriva razboiului cu Ucraina! Ce au postat pe retelele de socializare Valerii Meladze, Olga Buzova: „Astazi s-a intamplat ceea ce nu trebuia sa se intample niciodata” - FOTO/VIDEO

In aceasta dimineata, mai multi artisti din Rusia sunt impotriva raazboiului cu Ucraina. Multi dintre ei sunt plini de durere si de grija, iar despre aceasta ei scriu pe retelele de socializare, postand imagini de doliu.

Valerii Meladze

„Astazi s-a intamplat ceea ce nu trebuia sa se intample niciodata. Istoria odata si odata le va pune pe toate la locul lor! Astazi eu vreau sa va rog sa incheiati toate focurile si sa dati jos armele, va implor sa va asezati la o masa, pentru a duce o convorbire pasnica. Oamenii trebuie sa se poata intelege intre ei. Pentru acest lucru noua ni s-a dat limba, pentru asta avem toate abilitatile. Oamenii nu trebuie sa moara! Asta trebuie de incetat!”, a spus interpretul Valerii Meladze.

Ivan Urgant

„Frica si durere. Spun nu razboiului”, a scris pe pagina sa de Instagram prezentatorul Ivan Urgant. 

Liasan Utiasheva - dezvaluiri socante despre perioada neagra din viata sa: „Mi-am luat toate cutitele din casa deoarece am vrut sa-mi tai venele” - VIDEO

Maxim Galkin

„De dimineata devreme vorbesc cu prietenii si rudele din Ucraina! Nu pot exprima in cuvinte ceea ce simt. Cum este posibil acest lucru? Nu poate exista nici o justificare pentru a incepe un razboi. Spun nu razboiului!”, a scris Maxim Galkin.

Alexandr Gudkov

„Imi este rusine ca m-am nascut in aceasta zi! Nu razboiului”, a scris comicul pe pagina sa. 

Olga Buzova

„De dimineata sunt in soc de ceea ce se intampla. Avem nevoie de aceasta Planeta. Va rog!”, a scris vedeta intr-un story pe Instagram.

Dupa o perioada petrecuta la Amsterdam, naista Adriana Babin spune ca totusi locul sau de suflet este Chisinaul, chiar daca aici oamenii au tendinta de a fi mai tristi: „Ai vazut vreodata oamenii sa iasa din troleibuzul cu numarul 10 fericiti?” - VIDEO

Ecaterina Varnava

„De cateva ore, nu inteleg in ce lume ma aflu. Sunt foarte ingrijoarata de rudele mele, de prieteni, de colegii mei. Pe retelele de socializare primesc mesaje unul dupa altul despre ce se intampla acum. Diverse mesaje, incepand cu solicitari de a nu tace, pana la acuzatii si amenintari la adresa mea. Eu urmaresc toate videourile si imaginile din casele si de pe strazile voastre, citesc comentarii despre cat va este de frica. Si credeti-ma, noua nu ne este mai putin frica. Suntem socati, ne doare, ne este rusine. De ce se intampla asta, pentru ce? Nu vor exista castigatori daca lucrurile vor continua asa. Ma sperie enorm mass-media si acei oameni care spun ca sunt multumiti de inceputul tuturor acestor lucruri, comenteaza si sustin cu mandrie evenimentele care au loc acum, numindu-le „protectie” si „eliberare”. Protectie de cine? De la prietenii mei care locuiesc acolo? In mod evident, am fost luati drept „ostatici” ai ambitiilor cuiva, iar voi va bucurati de asta? Mi-e frica de usurinta cu care autoritatile sunt gata sa renunte la relatiile cu lumea intreaga. Pur si simplu nu imi vine sa cred ca nu se poate ajunge la un compromis in mod civilizat, ca diplomatii au incercat toate caile si ca nu exista intelegere, ca oamenii de sus nu mai au dorinta de a trai in pace. Istoria nu ne invata nimic? Cum asa? Doamne, de ce se intampla asta? Cum sa oprim toata aceasta groaza? Nimeni nu vrea razboi. Eu personal vreau doar pace si prietenie!”, a scris actrita pe pagina sa de Instagram.

Serghei Lazarev

„Acum o saptamana, fiul meu s-a trezit noaptea in lacrimi. Cand eu l-am intrebat ce sa intamplat, fiul meu de sapte ani mi-a zis: „Tata, eu ma tem de razboi”. Eu l-am linistit si i-am zis ca nu va fi nici un razboi. Si uite astazi s-a inceput un razboi adevarat! Doamne, ce faceti? Eu singur plang ca un copil mic acum. M-am saturat ca cei de sus nu inceteaza sa se intreaca cine are cele mai multe arme sau putere. Dar viata e una si ea trece si nimeni, deja de cativa ani nu poate sa isi faca un plan pentru ziua de maine, pentru ca decide altcineva ce va fi maine, pentru ca politica are alte planuri. Va rog, opriti totul. Spune-ti stop. Faceti pace si da-ti oamenilor sa traiasca. Nimeni nu doreste razboi. Eu vreau ca fiul meu sa traiasca intr-o lume pasnica. Eu vreau sa traiesc. Spunem nu razboiului!”, a scris artistul. 

Ksenia Sobchak

„Astazi am fost trezita la sase dimineata cu cuvintele: „Ksyusha, razboiul a inceput. Nu pe pamantul nostru - da. Cu oamenii nostri - da. Toate previziunile mele sunt de prisos (la naiba). Acum toti suntem blocati in aceasta situatie. Nu exista iesire. Noi, rusii, inca mult timp de acum inainte ne vom confrunta cu consecintele zilei de astazi. Acum voi crede doar in cele mai rele scenarii. Desi am fost intotdeauna optimista. Desi toti cei care au ramas acum in Rusia sunt optimisti. Pesimistii au plecat de mult”, a scris prezentatoarea Ksenia Sobchak.

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie