29.11.2022
Catherine Zeta- Jones a dat detalii despre mariajul furtunos cu Michael Douglas

Catherine Zeta- Jones a reflectat asupra „susurilor si coborasurilor” mariajului ei cu sotul  Michael Douglas , cu care s-a casatorit in 2000.

Actrita, in varsta de 53 de ani, s-a despartit pentru scurt timp de starul de la Hollywood, in varsta de 78 de ani, in 2013, dupa ce el a fost diagnosticat cu cancer si ea cu tulburare bipolara. S-au impacat in 2014.

„Este imposibil sa nu existe suisuri si coborasuri daca locuiesti cu aceeasi persoana si te trezesti cu ea in fiecare zi”, spune actrita pentru The Telegraph.

„M-am trezit cu Mike aproape 25 de ani. Imi place sa fiu casatorita, dar este o nebunie cand te gandesti cu adevarat la asta. "Te vei casatori cu mine?" "Sigur!"

Ea a adaugat ca, in ciuda relatiei lor furtunoase, ea si Michael se respecta unul pe celalalt si niciodata nu a simtit cu adevarat ca el este cu 25 de ani mai in varsta”.

Tatal lui Filip Kirkorov a implinit 90 de ani! Vezi cum l-a felicitat Natalia Gordienko pe acesta in cadrul concertului sau aniversar - FOTO

„Imi amintesc ca oamenii spuneau: „Cand vei avea 50 de ani, el va avea 75”. Ei bine, asta e doar matematica.

Catherine si Michael - care s-au nascut in aceeasi zi, dar la 25 de ani distanta- s-au aniversat in septembrie , cand s-au bucurat de o masa bogata in Sardinia si de o plimbare cu iahtul prietenilor.

Cei doi si-au a-si urat public la multi ani pe o retea de socializare.

Pentru a marca aceasta zi speciala, actorul a postat o fotografie si a scris: „La multi ani Catherine! te iubesc mereu si pentru totdeauna'

Michelle Obama, cu sinceritate despre relatia cu Barack Obama: “Casnicia noastra nu a fost niciodata perfecta!”

Catherine a impartasit apoi un selfie recent cu ei doi: „Este ziua noastra! Dupa 24 de ani in care sarbatorim impreuna ziua noastra speciala, inca o astept cu nerabdare. Te iubesc!”.

Articole din aceeasi categorie