26.09.2022
Olga Orlova a povestit cum decurge sarcina sa. Femeia a recunoscut ca si-a dorit mult sa fie din nou mama: „Primele doua luni mi-a fost greu”

Recent, a devenit cunoscut ca fosta solista a trupei „Blestyasie” si fosta prezentatoarea a reality show-ului „Dom 2”, Olga Orlova este incarcinata. Iar cateva zile mai tarziu, viitoarea mama a impartasit cum se simte in aceasta sarcina. 

„Primele doua luni mi-a fost greu”, a recunoscut Olga. „Insa eu nu ma plang si voi spune ca sunt bine. Mai mult decat atat, sarcina actuala nu se compara deloc cu prima mea sarcina: data trecuta a fost foarte rau”. 

In plin proces de omor, Alec Baldwin a devenit tata a opta oara

De asemenea, Olga a spus ca nu are pofte neobisnuite si ca se alimenteaza cum se alimenta de obicei. 

Cu toate acestea, figura sa s-a schimbat: burta s-a rotunjit vizibil, greutatea sa a crecut cu 5-6 kg. „Hipopotamul nu mai are talie”, a glumit viitoarea mama, privindu-se in ognlinda, fiind imbracata intr-o rochei aurie si o pereche de sandale. 

Olga a recunoscut, de asemenea, ca ea si sotul ei planuiau de mult un copil si se indreptau spre asta: „Au fost suficiente esecuri in acesti ani. Insa trebuie sa fii mereu pozitiv. Am crezut foarte mult in asta”, a spus artista. 

„Sociopata narcisista”. Asa era numita Meghan la palat. Ducesa se plangea ca nu era platita pentru turneele regale

Olga este in asteptarea celui de-al doilea copil. De la prima casatorie, Olga are un fiu, care, potrivit mamei sale, este foarte fericit ca va avea in curand un frate sau o sora.

Articole din aceeasi categorie