26.09.2022
In plin proces de omor, Alec Baldwin a devenit tata a opta oara

Alec Baldwin (64 de ani) si sotia sa, Hilaria (38 de ani), au devenit din nou parinti. Instructoarea de yoga a nascut, joi, o fetita perfect sanatoasa pe nume Ilaria Catalina Irena. Fericitul anunt a venit sambata, impreuna cu o fotografie cu proaspata mamica si cu bebelusul.

„Amandoua suntem fericite si sanatoase”

image

„Fetita noastra este aici! Suntem atat de fericiti sa va prezentam micul nostru vis devenit realitate, Ilaria Catalina Irena”, a scris Hilaria Baldwin pe Instagram. Ea a impartasit data nasterii a fetei ei, „22-09-22”, precum si greutatea copilului: 3 kilograme si 100 de grame. „Amandoua suntem fericite si sanatoase”, a adaugat sotia lui Alec Baldwin. Actorul de la Hollywood si nevasta lui au impreuna sapte copii: Carmen (9 ani), Rafael (7 ani), Leonardo (6 ani), Romeo (4 ani), Eduardo (2 ani), Lucia (1 an) si acum pe noua membra a familiei, Ilaria. Din casatoria cu Kim Basinger, Alec Baldwin mai are o fata, Ireland (26 de ani).

Iuliana Beregoi isi traieste visul american! Interpreta a reusit deja sa viziteze mai multe atractii turistice din New York si sa pozeze alaturi de un piton. Afla impreuna cu cine calatoreste tanara: „O sa petrecem cateva zile aici dupa care o sa plecam la...” - VIDEO

Mandrul tata Alec a fost, de asemenea, fotografiat cu o amprenta a piciorusului copilului, facuta cu cerneala neagra pe antebrat.


 „Avem «somos un buen equipo» (suntem o echipa buna n.r) gravat pe verighetele noastre”, a spus cuplul pentru revista People, atunci cand a anuntat cea mai recenta sarcina a Hilariei. „Ne spunem asta unul altuia tot timpul acasa – ca suntem o echipa buna”. Hilaria a marturisit dupa ce a ramas insarcinata cu Ilaria ca totul a venit ca o surpriza. Ea si Alec Baldwin credeau ca familia lor este completa, insa au fost extrem de fericiti sa afle ca asteapta o noua fetita.

 

Articole din aceeasi categorie