26.09.2022
„Sociopata narcisista”. Asa era numita Meghan la palat. Ducesa se plangea ca nu era platita pentru turneele regale

Angajatii regali sunt de parere ca Ducesa de Sussex lasa la vedere „urme de dovezi” in timp ce-si planuia deja plecarea din familia regeala britanica, sustine o noua care de-abia iesita din tipar. Ce alte lucruri uimitoare mai aflam despre Meghan?

Se pare ca angajatii de la palat – care-si spuneau „Clubul Supravietuitorilor Sussex-ilor” – o denumisera pe sotia Printului Harry o „nascisista sociopata”.

Cartea care face publice asemenea detalii din spatele usilor inchide de la palat se numeste „Courtiers: The Hidden Power Behind The Crown” si a fost scrisa de Valentine Low, iar The Sunday Times a publicat cateva pasaje de mare interes din ea.

Cartea descrie relatia tot mai proasta a ducilor cu angajatii regali, pe care autorul i-a descris ca fiind niste „oameni cumsecade care ar fi facut orice” ca cei doi soti sa aiba succes.

Subordonatii ducilor de Sussex ajunsesera la concluzia ca plecarea lui Meghan din familia regala a fost premediata si ca ea era preocupata doar de a gasi un mod pentru a face rost de bani. „Voia sa fie respinsa, pentru ca era obsedata de acest lucru inca de la inceput”, a spus unul dintre angajatii de la palat. „Ne-a pacalit!”, spuneau subordonatii regali despre Markle.

Iuliana Beregoi isi traieste visul american! Interpreta a reusit deja sa viziteze mai multe atractii turistice din New York si sa pozeze alaturi de un piton. Afla impreuna cu cine calatoreste tanara: „O sa petrecem cateva zile aici dupa care o sa plecam la...” - VIDEO

Pana la urma, Meghan s-a dus sa se planga la un departament care n-avea nimic de-a face cu membrii familiei regale, ci luau in calcul doar situatii de-ale angajatilor de la palat, acestia au ascultat-o, dar n-au ajutat-o cu nimic. Ea stia ca nu tine de competenta lor sa o ajute in vreun fel, insa a apelat la ei doar pentru a se putea plange apoi ca familia regala n-a ajutat-o la nevoie.

„Toata lumea stia ca intreaga institutie va fi judecata in functie de un singur lucru – daca era Meghan fericita sau nu? Greseala pe care ei au facut-o cu totii a fost sa creada ca ea voia sa fie fericita”, i-a spus un angajat lui Low.

Tot in noua carte se vorbeste despre dorinta lui Meghan de-a face bani. „Nu-mi vine sa cred ca nu suntem platitti pentru asta!”, ar fi dezvaluit ea in primul ei turneu regal, in toamna lui 2018, la numai cateva luni dupa ce se maritase cu Printul Harry.

Sarbatoare in familia Katalinei Rusu! Fiica interpretei, Mia, a implinit 1 anisor. Vezi cat de mult a crescut micuta, dar si ce mesaj emotionant a publicat tanara mamica in mediul online - FOTO

Mai mult, in „Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown”, sta scris ca Markle era tot mai frustata de indatoririle regale. Problemele s-au vazut inca de la primul lor turneu regal facut in calitate de Duci de Sussex. „Cu toate ca ii placea atentia primita, Meghan nu intelegea ce rost aveau acele plimbari printre multimi si strangerea mainilor atator straini”.

Articole din aceeasi categorie