27.11.2021
Olga Buzova a fugit din spital pentru a-si felicita tatal. Imagini emotionante postate pe pagina sa de Instagram - VIDEO

Olga Buzova, in varsta de 35 de ani, a facut o surpriza pentru tatal ei de ziua lui de nastere. Prezentatoarea TV a organizat o sarbatoare incredibila in onoarea barbatului.

Cantareata hit-ului „Vodita” a fost internata in spital in aceasta saptamana, din cauza bratului atrofiat. Vedeta a incercat sa se trateze de acasa, dar si-a dat seama ca fara supraveghere medicala regulata nu va reusi sa scape de aceasta problema. Cu toate acestea, ea nu a stat mult timp in clinica.

Aceasta a postat pe pagina sa de Instagram o imagine unde a scris: „Sa fug din spital pentru a ma intalni cu o persoana draga - done. Merg sa il felicit pe tatal meu”. 

Artista a pregatit pentru el o surpriza, de care nimeni din apropiati nu stia. 

Olga a aparut in sala cu un tort, in timp ce toti strigau la multi ani pentru tatal sau. Ambii s-au emotionat tare. „La multi ani tata. Te iubesc. Pana la lacrimi”. 

Buzova a postat o fotografie emotionala cu tatal sau. Acesta a aparut intr-un costum negru, elegant, in care arata ca un barbat adevarat. Actrita cu un zambet si multa fericire l-a imbratisat pe omagiat.

Doua evenimente importante intr-o singura zi! Ce surpriza a pregatit Johy Davis pentru fani, chiar de ziua sa de nastere: „Acesta este un cadou de la mine pentru urmaritorii mei” - FOTO/VIDEO

Suprizele au continuat pentru toata seara inainte. Olga i-a daruit tatalui sau si un tron facut din gheata. 

„Iubitul meu tata, sunt foarte fericita sa fiu astazi langa tine si sa aud de la tine ca esti cel mai fericit. Am fugit de la spital catre tine, surpriza a reusit”, a spus Olga.

Fanii sai au fost fericiti pentru ea si tatal ei. „Frumoasa si fericita”, „La multi ani tatalui tau, este foarte chipes”, „O familie foarte frumoasa, Olya, esti cea mai buna fiica”, au remarcat urmaritorii sai.

Olga a aratat, pe pagina sa de Instagram, cum a decurs sarbatoarea tatalui ei. Petrecerea a avut loc intr-un restaurant vestit din Moscova, iar cantareata si tatal ei au fost imbracati in tinute traditionale rusesti. 

Ce spune despre tine pozitia in care dormi? - FOTO

„La multi ani. Iti multumesc pentru viata, pentru educatie, dragoste si valori corecte, pentru bunatate, simtul umorului, pentru cantecele frumoase, pentru gradinile zoologice noastre de duminica, pentru dragostea pentru caini, pentru matematica si multe altele. Si pentru picioare lungi si drepte, bineinteles. Fii sanatos si fericit, acesta este cel mai important lucru pentru mine”, a scris Olga pe pagina sa.

Olga Buzova este o prezentatoare TV si cantareata din Rusia. Ea este considerata una dintre cele mai de succes artiste contemporane ruse. Buzova este cunoscuta mai ales pentru aparitia la TV Show-ul „Dom-2”, unde a fost prezentatoare timp de mai multi ani. 

Articole din aceeasi categorie