27.11.2021
Doua evenimente importante intr-o singura zi! Ce surpriza a pregatit Johy Davis pentru fani, chiar de ziua sa de nastere: „Acesta este un cadou de la mine pentru urmaritorii mei” - FOTO/VIDEO

Astazi este ziua de nastere a popularului interpret din Moldova, Johy Davis. Acesta implineste 25 de ani. 

Tanarul interpret este implicat cu trup si suflet in pregatirile pentru ziua lui de nastere, dar, totusi, nu uita si de fanii sai. 

Fiind foarte activ pe retelele de socializare si, in special pe pagina sa de Instagram, acesta nu a uitat sa impartase momentele fericirii sale cu urmaritorii dragi. 

Cu aceasta ocazie minunata, tanarul a lansat o piesa noua, care se numeste „Karma”. „Acesta este un cadou de la mine pentru fanii mei. Sper sa va placa mult, pentru ca este o piesa scrisa din suflet si din viata”. 

„Oh my God!” Gabriel Nebunu intr-o noua calatorie. Ce destinatie a ales de data aceasta interpretul: „Intr-o singura zi, aici poti simti toate anotimpurile deodata” - VIDEO

Johy crede ca fiecare din noi s-a ciocnit cu puterea karmei si, de aceea, crede ca o sa ne placa mult melodia sa. 

La ora 12 noaptea, tanarul a fost felicitat de mai multi prieteni, care au venit cu un tort frumos, plin de lumanari. Acestia au servit cate un pahar de sampanie pentru sanatatea lui Johy si au petrecut timpul vesel. 

„Sarbatoarea si cadourile de astazi provoaca cel mai sincer zambet pe fata mea. Cuvintele si dorintele voastre calde merita un loc special in inima mea. Va multumesc tuturor pentru urari si ganduri bune de ziua mea”, a scris Johy intr-o postare, pe pagina sa de Instagram.

Mai multi bloggeri si persoane populare din Moldova l-au felicitat pe tanarul interpret, pe retelele de socializare, printre care: Zambarele, Ina Terescenco, Ginia, Diana Stoica, Victoria Tunc, si altii. 

Interpretul a recunoscut ca este plin de emotii. „Multumesc tuturor pentru urari de bine si mesaje frumoase. Va iubesc si va doresc numai bine”. 

Regina Elisabeta a II-a se simte mult mai bine! Noi detalii despre starea sa din ultima perioada - FOTO

Johy Davis este un tanar artist de la noi, care se diferentiaza prin stilul extravagant, dar si prin bunul simt de care da dovada in relatiile cu ceilalti. Este foarte activ pe pagina sa de Instagram, unde are aproape 52 de mii de urmaritori.

La multi ani Johy! 

Articole din aceeasi categorie